~~Olo napisał(a): Niezależny kandydat to pucio czy pucina????
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nieprawda...
wszystkie śmierdzące zdradą i złodziejstwem mkkwacza akta są u niego w szafie...
mój ''ipeenek'' ma w swoich zasobach tylko i wyłącznie ''akta'' Lucusia z Łocic i Przemusia z Koziej Górki ...
tylko jako ''wypełniacze '' są jeszcze w nim poszczególne wpisy tego czy innego ''niezalogowanego '' ....no i dzisiaj w folderze ''techniczne'' doszło kilka wpisów Benka...
ale tam jest mix bo są tam też 2 lub 15 ;D z wpisów emema ...
ale te traktuję tylko jako zabawę...
co innego z tymi pajacami o których pisałem na początku...ci wiedzą co ich czeka jak za wysoko podskoczą ...;D
tak jak teraz wie o tym ''eksperto'' z faterlandu ...ten od ''nakolanników''...
~~Olo napisał(a): Niezależny kandydat to pucio czy pucina????
~~Cynobrowa Surfinia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nieprawda...
wszystkie śmierdzące zdradą i złodziejstwem mkkwacza akta są u niego w szafie...
mój ''ipeenek'' ma w swoich zasobach tylko i wyłącznie ''akta'' Lucusia z Łocic i Przemusia z Koziej Górki ...
tylko jako ''wypełniacze '' są jeszcze w nim poszczególne wpisy tego czy innego ''niezalogowanego '' ....no i dzisiaj w folderze ''techniczne'' doszło kilka wpisów Benka...
ale tam jest mix bo są tam też 2 lub 15 ;D z wpisów emema ...
ale te traktuję tylko jako zabawę...
co innego z tymi pajacami o których pisałem na początku...ci wiedzą co ich czeka jak za wysoko podskoczą ...;D
tak jak teraz wie o tym ''eksperto'' z faterlandu ...ten od ''nakolanników''...
Zastosowana autokorekta