Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Olo niezalogowany
4 marca 2025r. o 18:56
Niezależny kandydat to pucio czy pucina????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hehe niezalogowany
4 marca 2025r. o 19:40
~~Olo napisał(a): Niezależny kandydat to pucio czy pucina????

I vice versa Olo vice versa, hehe
~~hehe niezalogowany
4 marca 2025r. o 20:23
No Olo hehe zadał ci pytanie, hehe
~~kolo niezalogowany
4 marca 2025r. o 21:34
Nawrocki to ruski agent, jak można na tego matoła głosować ?
~~Cynobrowa Surfinia niezalogowany
4 marca 2025r. o 21:41
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nieprawda...
wszystkie śmierdzące zdradą i złodziejstwem mkkwacza akta są u niego w szafie...
mój ''ipeenek'' ma w swoich zasobach tylko i wyłącznie ''akta'' Lucusia z Łocic i Przemusia z Koziej Górki ...

tylko jako ''wypełniacze '' są jeszcze w nim poszczególne wpisy tego czy innego ''niezalogowanego '' ....no i dzisiaj w folderze ''techniczne'' doszło kilka wpisów Benka...
ale tam jest mix bo są tam też 2 lub 15 ;D z wpisów emema ...
ale te traktuję tylko jako zabawę...
co innego z tymi pajacami o których pisałem na początku...ci wiedzą co ich czeka jak za wysoko podskoczą ...;D
tak jak teraz wie o tym ''eksperto'' z faterlandu ...ten od ''nakolanników''...

53 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): i się tu tydzień
niedawno zgłosiłem na Policję frajera co to tu kozaczył i proponował mi zakup nakolanników a okazało się że sam może z nich korzystać...;D

Posłuchaj prostaku , nigdy nie nazwałem cię frajerem ,
więc zluzuj gumę w majtach , bo możesz się przeliczyć z tym wycieraniem korytarzy , straszyć to ty możesz
Wilka lasem , jeszcze raz przypomnę zakładaj nakolanniki ,wskakuj w srebrne Schrottorattii i do Lucjana z przeprosinami wal , podać ci adres
frustracie życiowy na dostarczenie wezwania ,
nie kozacz tu że kogoś uciszyłeś …. Wyciszyć to możesz radyjko turystyczne na poddaszu …
sam prosiłeś o podanie twojego telefonu
jak by się poważna fucha trafiła , a tu płaczesz jak byś stracił na wizerunku … zarzucasz komiku bolesławiecki nienawiść do twojej osoby , więc wytłumacz jak można nienawidzieć kogoś , kogo się nie zna osobiście …. a który chętnie używa słów frajer…już ci tyle razy tłumaczyłem … nie ten kaliber ..kmiotku …
~~Szarobury Czarny niezalogowany
4 marca 2025r. o 21:50
~~Olo napisał(a): Niezależny kandydat to pucio czy pucina????

Niezależny kandydat ,to pucia Kaczyńskiego !
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
4 marca 2025r. o 22:15
~~Cynobrowa Surfinia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nieprawda...
wszystkie śmierdzące zdradą i złodziejstwem mkkwacza akta są u niego w szafie...
mój ''ipeenek'' ma w swoich zasobach tylko i wyłącznie ''akta'' Lucusia z Łocic i Przemusia z Koziej Górki ...

tylko jako ''wypełniacze '' są jeszcze w nim poszczególne wpisy tego czy innego ''niezalogowanego '' ....no i dzisiaj w folderze ''techniczne'' doszło kilka wpisów Benka...
ale tam jest mix bo są tam też 2 lub 15 ;D z wpisów emema ...
ale te traktuję tylko jako zabawę...
co innego z tymi pajacami o których pisałem na początku...ci wiedzą co ich czeka jak za wysoko podskoczą ...;D
tak jak teraz wie o tym ''eksperto'' z faterlandu ...ten od ''nakolanników''...

53 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): i się tu tydzień
niedawno zgłosiłem na Policję frajera co to tu kozaczył i proponował mi zakup nakolanników a okazało się że sam może z nich korzystać...;D

Posłuchaj prostaku , nigdy nie nazwałem cię frajerem ,
więc zluzuj gumę w majtach , bo możesz się przeliczyć z tym wycieraniem korytarzy , straszyć to ty możesz
Wilka lasem , jeszcze raz przypomnę zakładaj nakolanniki ,wskakuj w srebrne Schrottorattii i do Lucjana z przeprosinami wal , podać ci adres
frustracie życiowy na dostarczenie wezwania ,
nie kozacz tu że kogoś uciszyłeś …. Wyciszyć to możesz radyjko turystyczne na poddaszu …
sam prosiłeś o podanie twojego telefonu
jak by się poważna fucha trafiła , a tu płaczesz jak byś stracił na wizerunku … zarzucasz komiku bolesławiecki nienawiść do twojej osoby , więc wytłumacz jak można nienawidzieć kogoś , kogo się nie zna osobiście …. a który chętnie używa słów frajer…już ci tyle razy tłumaczyłem … nie ten kaliber ..kmiotku …

po co te lamenty ?...po co te tłumaczenia? ...
czy nie jest jednoznaczny post Lucjanka o tym że ''jurek miał rację stawiając cię w szeregu frajerów''?
więc kim jesteś obecna ''surfinio '' że tak jęczysz ...
ale ok. podaj ten adres...zobaczymy jaki jesteś ''kozaczenko''...;D
łżesz o tym abym jakiemuś frajerowi udzielał zezwolenia na podawanie mojego numeru a tym bardziej na podawanie moich danych ...
tak -uciszyłem tu już Lucusia i Jurusia bo już nie sypią jako zalogowani wyzwiskami , obelgami lub chamskimi porównaniami ...
jesteś łgarzem bo z jednej strony łżesz że sam o coś prosiłem a z drugiej piszesz że niby ''nie znasz osobiście ''...więc skąd tak dużo niby wiesz?
myśl co piszesz pajacu...;D
dlatego ja dla ciebie jestem odpowiednio grubym ''kalibrem'' a ty dla mnie tylko ''śrutem''...

no...dawaj ten adres ...
no chyba że guma w rajtach właśnie ci pękła ...;D

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
4 marca 2025r. o 22:19
14240
M21W2 1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo Ho...r..u......sie
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .

Pisząc o synu trepa pisałem o tobie ,

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza