Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
4 marca 2025r. o 22:20
~~Cynobrowa Surfinia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nieprawda...
wszystkie śmierdzące zdradą i złodziejstwem mkkwacza akta są u niego w szafie...
mój ''ipeenek'' ma w swoich zasobach tylko i wyłącznie ''akta'' Lucusia z Łocic i Przemusia z Koziej Górki ...

tylko jako ''wypełniacze '' są jeszcze w nim poszczególne wpisy tego czy innego ''niezalogowanego '' ....no i dzisiaj w folderze ''techniczne'' doszło kilka wpisów Benka...
ale tam jest mix bo są tam też 2 lub 15 ;D z wpisów emema ...
ale te traktuję tylko jako zabawę...
co innego z tymi pajacami o których pisałem na początku...ci wiedzą co ich czeka jak za wysoko podskoczą ...;D
tak jak teraz wie o tym ''eksperto'' z faterlandu ...ten od ''nakolanników''...

~~Cynobrowa Surfinia niezalogowany
53 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): i się tu tydzień
niedawno zgłosiłem na Policję frajera co to tu kozaczył i proponował mi zakup nakolanników a okazało się że sam może z nich korzystać...;D

Posłuchaj prostaku , nigdy nie nazwałem cię frajerem ,
więc zluzuj gumę w majtach , bo możesz się przeliczyć z tym wycieraniem korytarzy , straszyć to ty możesz
Wilka lasem , jeszcze raz przypomnę zakładaj nakolanniki ,wskakuj w srebrne Schrottorattii i do Lucjana z przeprosinami wal , podać ci adres
frustracie życiowy na dostarczenie wezwania ,
nie kozacz tu że kogoś uciszyłeś …. Wyciszyć to możesz radyjko turystyczne na poddaszu …
sam prosiłeś o podanie twojego telefonu
jak by się poważna fucha trafiła , a tu płaczesz jak byś stracił na wizerunku … zarzucasz komiku bolesławiecki nienawiść do twojej osoby , więc wytłumacz jak można nienawidzieć kogoś , kogo się nie zna osobiście …. a który chętnie używa słów frajer…już ci tyle razy tłumaczyłem … nie ten kaliber ..kmiotku …

14240
M21W2 1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo Ho...r..u......sie
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .

Pisząc o synu trepa pisałem o tobie ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Eukaliptus wy i smukły niezalogowany
4 marca 2025r. o 22:37
Czyli wychodzi na to że Lucjan to frajer mieszający w swoje brudy własnego brata albo brat to frajer łgarz wypierający się tego co pisał jego własny brat .
Ja pierd----ę . Co za patologia.
4 marca 2025r. o 22:44
ja tam poczekam do rana...
poczekam na ten adres ''do korespondencji''...;D
to będzie ''lekturka'' do porannej kawki...
chociaż wątpię że będzie ...ale ewentualnie porównam to z tym co już wiem...

teraz podusia a ty ''surfinio'' ... przeżywaj ...
5 marca 2025r. o 6:17
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynobrowa Surfinia napisał(a):

i wal , podać ci adres
frustracie życiowy na dostarczenie wezwania ,

no i?...''surfinio''...

POPIJAM KAWKĘ A TEGO CO TU SAM DEKLAROWAŁE JAKOŚ NIE WIDZĘ...hahahahaha

~~Szarawobiała Laurencja niezalogowany
5 marca 2025r. o 7:43
Widać po prostackich, chamskich dyskusjach,że wielu ma dyplomy z takich uczelni jak Collegium Humanum ,nawet matury Się załatwiało !! Teraz słoma z butów wyłazi !!
~~Sutener niezalogowany
5 marca 2025r. o 8:22
Nawrocki jest POŚMIEWISKIEM
~~Jasiu niezalogowany
5 marca 2025r. o 8:54
Karol Nawrocki zaprezentował swój Plan 21: Polska sferą normalności. Dobrobyt, normalność, bezpieczeństwo, rozwój.

Rzadko komentuję produkty marketingowe.Czas na wyjątek.
Podsłuchiwali sędziów, podsłuchiwali opozycję, podsłuchiwali dziennikarzy i Bóg wie kogo jeszcze.Szczuli na nauczycieli, szczuli na lekarzy,szczuli na rodziców dzieci niepełnosprawnych.
I dziś oferują powrót do normalności! PiSi wyborcy znani są z pamięci ameby, więc pewnie będzie miało to w społeczeństwie duży posłuch.
~~Daglezja perłowa niezalogowany
5 marca 2025r. o 9:05
~~Płowobrunatny Jaskier napisał(a):

21079 Hamburg
Hannoversche Straße 25.
Germany / Niemcy /Deutschland

Do zobaczenia przed obliczem Temidy …

A gdzie imię nazwisko i numer telefonu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza