~~Cynobrowa Surfinia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nieprawda...
wszystkie śmierdzące zdradą i złodziejstwem mkkwacza akta są u niego w szafie...
mój ''ipeenek'' ma w swoich zasobach tylko i wyłącznie ''akta'' Lucusia z Łocic i Przemusia z Koziej Górki ...
tylko jako ''wypełniacze '' są jeszcze w nim poszczególne wpisy tego czy innego ''niezalogowanego '' ....no i dzisiaj w folderze ''techniczne'' doszło kilka wpisów Benka...
ale tam jest mix bo są tam też 2 lub 15 ;D z wpisów emema ...
ale te traktuję tylko jako zabawę...
co innego z tymi pajacami o których pisałem na początku...ci wiedzą co ich czeka jak za wysoko podskoczą ...;D
tak jak teraz wie o tym ''eksperto'' z faterlandu ...ten od ''nakolanników''...
~~Cynobrowa Surfinia niezalogowany
53 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): i się tu tydzień
niedawno zgłosiłem na Policję frajera co to tu kozaczył i proponował mi zakup nakolanników a okazało się że sam może z nich korzystać...;D
Posłuchaj prostaku , nigdy nie nazwałem cię frajerem ,
więc zluzuj gumę w majtach , bo możesz się przeliczyć z tym wycieraniem korytarzy , straszyć to ty możesz
Wilka lasem , jeszcze raz przypomnę zakładaj nakolanniki ,wskakuj w srebrne Schrottorattii i do Lucjana z przeprosinami wal , podać ci adres
frustracie życiowy na dostarczenie wezwania ,
nie kozacz tu że kogoś uciszyłeś …. Wyciszyć to możesz radyjko turystyczne na poddaszu …
sam prosiłeś o podanie twojego telefonu
jak by się poważna fucha trafiła , a tu płaczesz jak byś stracił na wizerunku … zarzucasz komiku bolesławiecki nienawiść do twojej osoby , więc wytłumacz jak można nienawidzieć kogoś , kogo się nie zna osobiście …. a który chętnie używa słów frajer…już ci tyle razy tłumaczyłem … nie ten kaliber ..kmiotku …
14240
M21W2 1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo Ho...r..u......sie
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .
Pisząc o synu trepa pisałem o tobie ,