~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Płowobrunatny Jaskier napisał(a):
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
18 min. temu
''surfinia'' zrobiła z mordy cholewkę ale czy to pierwszy taki przypadek?
~~Ciemnoniebieski Szafirek niezalogowany
6 października 2024r. o 19:48
Czy obowiązuje polskie prawo obywatela innego kraju ..???czy jest zobowiązany to prawo znać …?
Więc podam ci Jasiu adres i telefon , byś swoje
zapalone wybiegi o ujawnieniu danych wrażliwych
przez nieświadomość , i tylko z przyczyn czysto ludzkiej pomocy drugiemu , a takową była w 100%
możesz tylko między wiersze wsadzić ….
Musisz odpowiedzieć przy składaniu pozwu , jakie poniosłeś przykre doznania poprzez ten jednorazowy
incydent …
tak pajacu...obywatelstwo innego kraju nie chroni przed odpowiedzialnością ..
dlatego kiedyś ''szafirek'' a wczoraj surfinia'' coś tam ''pierdli '' a dzisiaj na ugiętych kolankach ...;D
pieprzenie o takim sposobie i chęci ''pomocy drugiemu '' jest tak idio.ty.czne że tylko załamać ręce nad takim ...
''dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane'' a dlaczego?
bo ''głupców nie sieją -sami się rodzą''...;D
Na ugiętych nogach , nie ośmieszaj się udając tu mecenasa dla samego siebie , twój już wydany wyrok
możesz opublikować gdzie ci się rzewnie podoba ,
tylko nie zapominaj … oskarżony ma prawo wypowiedzi za ciężkie przęstepstwo popełnione wobec Vice versa „Pajaca”, a dwunastu przysięgłych w tak wielkim procesie to oceni …
zluzuj gumę w majtach , adres do korespondencji
21079 Hamburg
Hannoversche Straße 25.
Germany / Niemcy /Deutschland
Do zobaczenia przed obliczem Temidy …
a więc do zobaczenia...;D
''dwunastu przysięgłych''?...filmów się naoglądałeś?
zejdź na ziemię ...
jasne że będziesz miał prawo do wypowiedzi...ja też...;D
od wydawania wyroków jest sąd...nie ja...
od straszenia jesteś ty nie ja....ja ciebie Jurusiu i twojego braciszka tylko zawsze ostrzegałem...
to ty pisałeś popierdółki o tym gdzie to się będziesz i do jakich instancji się odwoływał ...
a jak tam twoja guma w majtach?....bo coś mi się wydaje że mocno napięta...;D
Straszysz narazie Ty cały czas , więc więcej konkretów, mniej emocji , żeby kogoś ostrzegać trzeba jeszcze mieć za co … ledwo oczy otworzyłeś
Sypiesz tu frajerami , pajacami , dobrze że nie malinowymi nosami , przypuszczam że brednie jakie tu wypisujesz od lat w moją stronę oceni ktoś inny ,
Tak ładnie pisałeś o mojej nienawiści do ciebie …
zastanawiałem się skąd takie brednie przychodzą tak łatwo … więc jeszcze raz przypomnę ci parę wątków
odmówiłem ci wykonawstwa prac budowlanych ( wykończenia łazienki ) , na które w pierwszej rozmowie telefonicznej wyraziłeś zgodę , przyczyna była prosta , poprosiłem o parę zdjęć prac twego autorstwa … , które oczywiście przesłałeś, po obejrzeniu byłem na tyle kulturalny by oddzwonić
przekazując wiadomość o rezygnacji , zaproponowałem , czego się ciągle tu wypierasz ( może luka w pamięci) , że jak będę coś wiedział o podobnej pracy dam znać , lub polecę Twoje usługi
Potwierdzającym głosem powiedziałeś ok …
Twoja nienawiść wzrastała po odwiedzinach na ławeczce , co rusz przy każdej okazji proponowałeś mi
skomentowanie Twojej wojenki między Lucjanem i Przemkiem, nie stanąłem po twojej stronie , stałem
się wrogiem numer 3 , a to wyśmiewanie z pomocy dla pogorzelców , a to moje wyjazdy do norweskiego eldorado wędkarskiego były solą w oku , a to nagle stałem się folksdojczem , … tak ładnie się do mnie odniosłeś Jurusiu , więc nie będę gorszy , nienawiść rodzi się powoli z niemocy bycia kimś , kim się nie jest
Januszku .