Dziękuję Pawle że nie dane mi było skorzystanie z Term. Czasami twoja decyzja może uratować od choroby.. Obawiam się z kolei że z Orka tam też nie.. wesoło? - znajoma nabawiła się bakterii. Czy to już koniec basenów? - czy jak powiadają jaki pan.
Regularnie chodzimy z dziećmi na zajęcia pływania, czas badania próbki wody to aż 12 dni? Czyżby „tylko 27 jednostek” nie wystarczyło na zakażenie dzieci? Baseny są bezpieczne? Mam obawy i to uzasadnione, skoro czas od pobrania próbki do zamknięcia basenu to niemalże 2 tygodnie to przez ten cały czas narażeni byliśmy na zakażenie?
Skoro tylko 27 to ja proszę o kąpiel szanowne grono zarządzające i odprężenie się w termalnej wodzie życia bakterii.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.