Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zastrzelił kota z wiatrówki!
~~Złocistożółta Kolkwicja niezalogowany
4 godz. 41 min. temu
~~Malwa napisał(a): Jakie gnębienie ?? Jakie kot może niszczyć nasadzenia ?? To nie pies, że wykopie rośliny , poza tym kot nawet jak się ze... to w piachu lub ziemi i to zawsze zakopuje !!! Ludzie co z wami ?? Zastosowana autokorekta

No właśnie - co z wami???
Masz zwierzę, to weź pełną odpowiedzialność za nie! Szanuj też innych, którzy tego sobie nie życzą. Przestrzegaj piramidy / hierarchii ważności spraw.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kredowobiały Tytoń niezalogowany
4 godz. 10 min. temu
~~Złocistożółta Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malwa napisał(a): Jakie gnębienie ?? Jakie kot może niszczyć nasadzenia ?? To nie pies, że wykopie rośliny , poza tym kot nawet jak się ze... to w piachu lub ziemi i to zawsze zakopuje !!! Ludzie co z wami ?? Zastosowana autokorekta

Masz zwierzę, to weź pełną odpowiedzialność za nie! Szanuj też innych, którzy tego sobie nie życzą. Przestrzegaj piramidy / hierarchii ważności spraw.

Kot swoich odchodów nie zakopuje, bo nie ma łopaty, kot tylko lekko je zagrzebuje >.
~~Ognistoczerwona Mina niezalogowany
4 godz. 8 min. temu
~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoróżowa Acidantera napisał(a): Pilnować swoje koty bo chodzą i sr ają gdzie popadnie.

Koty roznoszą straszne choroby ,...ją na grządkach z warzywami i odchody zagrzebują .później nieświadomi ludzie te warzywa spożywają .Zastosowana autokorekta

Widzisz jakie inteligentne niewielu wykształconych nawet w lesie tego nie robi a w nawozie zwierzęcym co się znajduje nie wiem czy wiesz że w naszym kale 80 % to bakterie
4 godz. 0 min. temu
~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malwa napisał(a): Jakie gnębienie ?? Jakie kot może niszczyć nasadzenia ?? To nie pies, że wykopie rośliny , poza tym kot nawet jak się ze... to w piachu lub ziemi i to zawsze zakopuje !!! Ludzie co z wami ?? Zastosowana autokorekta

Kot swoich odchodów nie zakopuje, bo nie ma łopaty, kot tylko lekko je zagrzebuje >.

Koty przenoszą na ludzi takie choroby jak , toksokaroza ,bąblowica ,toksoplazmoza ,świerzb,grzybica strzygąca ,wścieklizna ,giardioza i wiele innych .
3 godz. 33 min. temu
~~Ognistoczerwona Mina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoróżowa Acidantera napisał(a): Pilnować swoje koty bo chodzą i sr ają gdzie popadnie.

Koty roznoszą straszne choroby ,...ją na grządkach z warzywami i odchody zagrzebują .później nieświadomi ludzie te warzywa spożywają .Zastosowana autokorekta
Widzisz jakie inteligentne niewielu wykształconych nawet w lesie tego nie robi a w nawozie zwierzęcym co się znajduje nie wiem czy wiesz że w naszym kale 80 % to bakterie

Ale ludzie spłukują swoje odchody w toaletach do kanalizacji .
~~Ciemnopiwny Kaczeniec niezalogowany
2 godz. 44 min. temu
Kot sąsiada zagryzł mi wczoraj w nocy 8 gołębi. I co mam zrobić ? Koty bardziej są podatne na wściekliznę niż psy. Zamknąć ich w domu i nie wypuszczać.
~~chodowca niezalogowany
2 godz. 41 min. temu
~~Ciemnopiwny Kaczeniec napisał(a): Kot sąsiada zagryzł mi wczoraj w nocy 8 gołębi. I co mam zrobić ? Koty bardziej są podatne na wściekliznę niż psy. Zamknąć ich w domu i nie wypuszczać.

~~Ciemnopiwny Kaczeniec napisał(a): Kot sąsiada zagryzł mi wczoraj w nocy 8 gołębi. I co mam zrobić ? Koty bardziej są podatne na wściekliznę niż psy. Zamknąć ich w domu i nie wypuszczać.

Jak by mi to zrobił to bym go zneutralizował .
~~qwerty niezalogowany
2 godz. 20 min. temu

Dam ci dobrą radę ,kupujesz żywo łapkę wkładasz tam przynętę ,rano przychodzisz a bandyta siedzi w środku ,wtedy bierzesz klatkę do samochodu i jedziesz z bandytą 50 kilometrów i tam go puszczasz koło jakiegoś gospodarstwa rolnego .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza