~~Bladoróżowa Acidantera napisał(a): Pilnować swoje koty bo chodzą i sr ają gdzie popadnie.
Zastosowana autokorekta
~~Malwa napisał(a): Jakie gnębienie ?? Jakie kot może niszczyć nasadzenia ?? To nie pies, że wykopie rośliny , poza tym kot nawet jak się ze... to w piachu lub ziemi i to zawsze zakopuje !!! Ludzie co z wami ?? Zastosowana autokorekta
~~Złocistożółta Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malwa napisał(a): Jakie gnębienie ?? Jakie kot może niszczyć nasadzenia ?? To nie pies, że wykopie rośliny , poza tym kot nawet jak się ze... to w piachu lub ziemi i to zawsze zakopuje !!! Ludzie co z wami ?? Zastosowana autokorekta
No właśnie - co z wami???
Masz zwierzę, to weź pełną odpowiedzialność za nie! Szanuj też innych, którzy tego sobie nie życzą. Przestrzegaj piramidy / hierarchii ważności spraw.
~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoróżowa Acidantera napisał(a): Pilnować swoje koty bo chodzą i sr ają gdzie popadnie.
Koty roznoszą straszne choroby ,...ją na grządkach z warzywami i odchody zagrzebują .później nieświadomi ludzie te warzywa spożywają .Zastosowana autokorekta
~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malwa napisał(a): Jakie gnębienie ?? Jakie kot może niszczyć nasadzenia ?? To nie pies, że wykopie rośliny , poza tym kot nawet jak się ze... to w piachu lub ziemi i to zawsze zakopuje !!! Ludzie co z wami ?? Zastosowana autokorekta
No właśnie - co z wami???
Masz zwierzę, to weź pełną odpowiedzialność za nie! Szanuj też innych, którzy tego sobie nie życzą. Przestrzegaj piramidy / hierarchii ważności spraw.
Kot swoich odchodów nie zakopuje, bo nie ma łopaty, kot tylko lekko je zagrzebuje >.
Koty przenoszą na ludzi takie choroby jak , toksokaroza ,bąblowica ,toksoplazmoza ,świerzb,grzybica strzygąca ,wścieklizna ,giardioza i wiele innych .
~~Ognistoczerwona Mina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoróżowa Acidantera napisał(a): Pilnować swoje koty bo chodzą i sr ają gdzie popadnie.
Koty roznoszą straszne choroby ,...ją na grządkach z warzywami i odchody zagrzebują .później nieświadomi ludzie te warzywa spożywają .Zastosowana autokorekta
Widzisz jakie inteligentne niewielu wykształconych nawet w lesie tego nie robi a w nawozie zwierzęcym co się znajduje nie wiem czy wiesz że w naszym kale 80 % to bakterie
Ale ludzie spłukują swoje odchody w toaletach do kanalizacji .
~~Ciemnopiwny Kaczeniec napisał(a): Kot sąsiada zagryzł mi wczoraj w nocy 8 gołębi. I co mam zrobić ? Koty bardziej są podatne na wściekliznę niż psy. Zamknąć ich w domu i nie wypuszczać.
~~Ciemnopiwny Kaczeniec napisał(a): Kot sąsiada zagryzł mi wczoraj w nocy 8 gołębi. I co mam zrobić ? Koty bardziej są podatne na wściekliznę niż psy. Zamknąć ich w domu i nie wypuszczać.