~~Szaropopielata Tibuchina niezalogowany 3 godz. 41 min. temu
Ktoś dobrze napisał,że nie musi być komunikacja bezpłatna.A Wójt wyraźnie powiedział,że działają w tym kierunku.W przyszłym roku dopiero będzie pracował na swoim budżecie.w tym roku nie miał wpływu na zatwierdzony budżet.
Ma chłop rację wystarczy się dogadać..A na komunikację miejska już ponoć nie ma pieniędzy..I chodzą słuchy że będą obcinać linie jak i również są pomysły na likwidację niedzieli!!
~~Szaropopielata Tibuchina niezalogowany 3 godz. 18 min. temu
Kiedyś w mieście znieśli podatek od nieruchomości i jak to się skończyło?wrócili do opłat. Tak samo z bezpłatną komunikacją będzie.Ludzie na wsi honorowi są,zapłacą za bilet.
~~Marian 65 napisał(a): Ma chłop rację wystarczy się dogadać..A na komunikację miejska już ponoć nie ma pieniędzy..I chodzą słuchy że będą obcinać linie jak i również są pomysły na likwidację niedzieli!!
Ja tu wniosek piszem o kursy na arizonem co 15 min, a ty mi mówisz że będą obcinać? Ptaki niech sobie obetną. Ja się nie zgadzam, mnie nikt o zdanie nie pytał!!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.