~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krzywomordy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Co za łachudra napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowoszary Cis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Warta na warcie napisał(a): Apelują aby im kopalnie wungla wybudować .
Popieram.... 90 % zasobów węgla w Europie należy do Polski! ....Gdyby wykorzystać ten potencjał......ach tylko można pomażyć!
Może Warta będzie początkiem i będziemy mieli efekt domina,bo nikt nie pogoni tych prounijnych ekoszolomow i tego zielonego ładu jeśli my Polacy nie zrobimy tego oddolnie.Wsxystkie partie oprócz Konfederacji mają taką samą narrację.
Do 5 Mentzena dodaj ,precz z atomem,, Polski prąd z polskiego wungla . Wiocha to poziom umysłu,.
Mylisz się ,jestem jak najbardziej za atomem.Konfederacja jak najbardziej też."Biedna " Ukraina ma ich kilka,a w tym roku zaplanowała oddać do użytku nowe 4 reaktory.W Polsce jest taki problem,że nasi zachodni przyjaciele tak będą kombinować byśmy elektrowni jądrowej nie wybudowali.
To niech Konfa zwróci się do swego przyjaciela Putina, i poprosi aby mam tą atomówkę wybudował?
Paszol ty na h.....,skoro nie masz żadnych argumentów
Prawda boli.? 6 Mentzena.! Unia be , Putin cacy.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krzywomordy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Co za łachudra napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowoszary Cis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Warta na warcie napisał(a): Apelują aby im kopalnie wungla wybudować .
Popieram.... 90 % zasobów węgla w Europie należy do Polski! ....Gdyby wykorzystać ten potencjał......ach tylko można pomażyć!
Może Warta będzie początkiem i będziemy mieli efekt domina,bo nikt nie pogoni tych prounijnych ekoszolomow i tego zielonego ładu jeśli my Polacy nie zrobimy tego oddolnie.Wsxystkie partie oprócz Konfederacji mają taką samą narrację.
Do 5 Mentzena dodaj ,precz z atomem,, Polski prąd z polskiego wungla . Wiocha to poziom umysłu,.
Mylisz się ,jestem jak najbardziej za atomem.Konfederacja jak najbardziej też."Biedna " Ukraina ma ich kilka,a w tym roku zaplanowała oddać do użytku nowe 4 reaktory.W Polsce jest taki problem,że nasi zachodni przyjaciele tak będą kombinować byśmy elektrowni jądrowej nie wybudowali.
To niech Konfa zwróci się do swego przyjaciela Putina, i poprosi aby mam tą atomówkę wybudował?
Paszol ty na h.....,skoro nie masz żadnych argumentów
Prawda boli.? 6 Mentzena.! Unia be , Putin cacy.
Polska dla polaków, żydy do Izraela .
~~NIE ZROBITA W XUJA WÓJTA napisał(a): Nie chcą farm wiatrowych?
ŻADEN PROBLEM. DOJE...Ć IM 200% WYŻSZE RACHUNKI ZA PRUND Z WUNGLA.
~~Miętowy Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: ~~NIE ZROBITA W XUJA WÓJTA napisał(a): Nie chcą farm wiatrowych?
ŻADEN PROBLEM. DOJE...Ć IM 200% WYŻSZE RACHUNKI ZA PRUND Z WUNGLA.
Tak ci helmut powiedział faszysto?