Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Represje, ofiary, zdrada – nielegalność stanu wojennego wciąż bez rozliczenia
~~pinochet niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 16:58
A współcześni komuniści,którzy pod pretekstem wrazego wirusa wprowadzili w latach 2020_2022 stan wyjątkowy i zamknęli służbę zdrowia(nie wspomnę o lasach,szkołach i cmentarzach),co pociągnęło za sobą 200 000 nadmiarowych zgonów, żyją sobie w spokoju, rządzą naszą ojczyzna i są oklaskiwani przez motłoch z lewej i prawej strony
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudawa Krzewuszka niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:00
~~Trudno nadążyć napisał(a): ~~pamiętliwy
Tradycyjnie zaczynasz od ankiety personalnej; nazwisko, pesel, wpisy w kartotece...
Następnie, też tradycyjnie poodejmujesz próbę dyskredytacji; " To pokazuje jakim jest tchórzem i jak niewiele ma do powiedzenia"
Ad rem; ja absolutnie nie mam powodów aby wstydzić się za "S", chociaż
nie wszystko wyszło tak jak miało być, nie wszystko do końca się udało *)
A Ty? Jakich wartości bronisz, na jakie autorytety się powołujesz??
Bardzo proszę konkretnie ;)
*) największe porażki, wiadomo:
- "transformacja gospodarcza Balcerowicza"
- Okrągły stół” - zapewnił funkcjonariuszom partyjnym oraz służb specjalnych łagodne przejście do nowego etapu, a wręcz „uwłaszczenie nomenklatury”

Polecam zawołać do Boga w imieniu Jezusa Chrystusa. On chce mieć kontakt z człowiekiem, ale nie wielu ludzi na ziemi zna Boga. Światu w którym żyjemy zależy na tym by Boga nie znał i by człowiek żył w kłamstwie. Religie, wróżki i czary to od wieków stosowany sposób na zwodzenie człowieka przez królestwo ciemności. Jeśli chcesz naprawdę aby Twoje życie się zmieniło, miało sens tu i wieczności musisz pojednać się z Bogiem poprzez Jezusa Chrystusa. Okultyzm tylko niszczy człowieka, a Pan Jezus daje nowe życie.
~~Płowoszary Śnieżnik niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:02
mam włączone radio ZET
ale o stanie wojennym ani mru mru
niby polska stacja
~~Jaskrawoniebieski Tulipanowiec niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:08
~~Płowoszary Śnieżnik napisał(a): mam włączone radio ZET
ale o stanie wojennym ani mru mru
niby polska stacja

Przełącz na Radio Maryja i potem napisz co tam mówią - to odpowiednia dla ciebie rozgłośnia.
~~Dziękuję niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:23
Ofiary rzezi Wołyńskiej przez UPAińców też czekają na godny pochówek....
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:24
~~Dziękuję napisał(a): Ofiary rzezi Wołyńskiej przez UPAińców też czekają na godny pochówek....

Leżą w ziemi.
~~Czerwony Tulipan niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:42
~~Dziękuję napisał(a): Ofiary rzezi Wołyńskiej przez UPAińców też czekają na godny pochówek....

Dziadek Tuska i Sikorskiego mordowali tam Polaków!
~~pamiętliwy niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 17:47
~~Trudno nadążyć napisał(a): ~~pamiętliwy
Tradycyjnie zaczynasz od ankiety personalnej; nazwisko, pesel, wpisy w kartotece...
Następnie, też tradycyjnie poodejmujesz próbę dyskredytacji; " To pokazuje jakim jest tchórzem i jak niewiele ma do powiedzenia"
Ad rem; ja absolutnie nie mam powodów aby wstydzić się za "S", chociaż
nie wszystko wyszło tak jak miało być, nie wszystko do końca się udało *)
A Ty? Jakich wartości bronisz, na jakie autorytety się powołujesz??
Bardzo proszę konkretnie ;)
*) największe porażki, wiadomo:
- "transformacja gospodarcza Balcerowicza"
- Okrągły stół” - zapewnił funkcjonariuszom partyjnym oraz służb specjalnych łagodne przejście do nowego etapu, a wręcz „uwłaszczenie nomenklatury”

Ja nie robię żadnej ankiety. Ja tylko wobec tego co wypisujesz oczekuję konkretów. A ty właśnie jak tchórz chowasz się za tajemniczością.
Piszesz że coś się udało coś nie. Więc napisz co a nie lawirujesz .
Kto jest twoim autorytetem ?
Odpowiedz a nie chcąc lub bojąc się odpowiedzieć sam zadajesz pytania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza