Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Patriotyzm ponad politykę – stanowczy sprzeciw wobec agitacji wyborczej podczas uroczystości
~~Dyniowy Szczodrzeniec niezalogowany
14 grudnia 2024r. o 19:11
~~Orzechowy Jesion napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dyniowy Szczodrzeniec napisał(a): ~~Orzechowy Jesion napisał(a): a więc Lucusiu jesteś tchórzem ...boisz się Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Orzechowy Jesion napisał(a): ty wyzywający ludzi od baranów,de.bi.li kanalii ,gnid nagle oburzasz się na ''łachudrę''?

without there...will be no forgivenessZastosowana autokorekta

Jak się karta potrafi obrócić ,
Jeszcze mi do dzisiaj w uszach brzmi ,
Jurek nie przejmuj się i nie reaguj ,
Jurek zrozumiał i nie reaguje ,
Jurków jak psów pisał tu jakiś pryncypał
Gdy reagowałem…
Więc ci podpowiem nie reaguj ,
„poddasze” , już się nie obroni ..
Wiedziałem od początku że kiedyś się sam zaorasz ,
czepiałeś się każdego tematu , negowałeś wszystko
uważając się za wszechwiedzącą osobę …
Więc zbieraj owoce , kto się poznał na tobie ,
zrozumiał intencje twoje , nieraz trochę powściągliwości i empatii trzeba wynieść z domu ….!

co ci w uszach brzmi?...co z tego zrozumiałeś ?
i daruj już sobie tego ''pryncypała '' bo robisz się w tym śmieszny...

meczy i ciebie to ''poddasze''...słusznie ...
a co do tych twoich bredni o tym że określasz mnie ''wszechwiedzącym...może to tylko zazdrość może coś więcej...
nie uważałem się i nie uważam za takiego ale rozumiem twój ból kiedy określasz mnie ''molem książkowym''...

a któż to ''poznał się na mnie''? ...pytam bo na to poniżej nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi ...

''...szmaciarz publikował tu moje dane ,później robił to ''pan z koziej wólki'' a później jak widać Lucuś...
obrażam inne osoby?...konkretnie które?
kim są te ''inne osoby''?...może takie jak ty szukający zaczepek które widzę a na które nie reaguję?...może to właśnie dupki wspominające ''poddasze''? ;D...''
a o zbiorze ''owoców'' dopiero się być może dowiesz...
dlaczego Lucjan teraz ucieka od odpowiedzi na wcześniejszą deklarację?....czego się boi?
zaoranie? :D

Janusz zejdź na ziemię , wróć do rzeczywistości
odpuść tematy na które masz zero wpływu , rozejdzie się po kościach , i może odetchniesz z ulgą , że to masz za sobą , a ci którzy ciebie atakują odpuszczą ,
rzeczywistość jest podła , daliście się nabrać temu uciekinierowi Brukselskiemu , takiej ściemy jaką
wam Tusk wyreżyserował , nie powstydził by się najznakomitszy producent horroru….
jak się nie obudzicie w czas , będzie bieda ….
„ Idzie bieda wielkim krokiem
zaglądając do twych okien
zaglądając do chałupki
gdzie głodniutkie siedzą
Głupki … ( którzy głosowali na koalicję z13 grudnia)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14 grudnia 2024r. o 19:26
~~Orzechowy Jesion napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dyniowy Szczodrzeniec napisał(a): ~~Orzechowy Jesion napisał(a): a więc Lucusiu jesteś tchórzem ...boisz się Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Orzechowy Jesion napisał(a): ty wyzywający ludzi od baranów,de.bi.li kanalii ,gnid nagle oburzasz się na ''łachudrę''?

without there...will be no forgivenessZastosowana autokorekta

Jak się karta potrafi obrócić ,
Jeszcze mi do dzisiaj w uszach brzmi ,
Jurek nie przejmuj się i nie reaguj ,
Jurek zrozumiał i nie reaguje ,
Jurków jak psów pisał tu jakiś pryncypał
Gdy reagowałem…
Więc ci podpowiem nie reaguj ,
„poddasze” , już się nie obroni ..
Wiedziałem od początku że kiedyś się sam zaorasz ,
czepiałeś się każdego tematu , negowałeś wszystko
uważając się za wszechwiedzącą osobę …
Więc zbieraj owoce , kto się poznał na tobie ,
zrozumiał intencje twoje , nieraz trochę powściągliwości i empatii trzeba wynieść z domu ….!

co ci w uszach brzmi?...co z tego zrozumiałeś ?
i daruj już sobie tego ''pryncypała '' bo robisz się w tym śmieszny...

meczy i ciebie to ''poddasze''...słusznie ...
a co do tych twoich bredni o tym że określasz mnie ''wszechwiedzącym...może to tylko zazdrość może coś więcej...
nie uważałem się i nie uważam za takiego ale rozumiem twój ból kiedy określasz mnie ''molem książkowym''...

a któż to ''poznał się na mnie''? ...pytam bo na to poniżej nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi ...

''...szmaciarz publikował tu moje dane ,później robił to ''pan z koziej wólki'' a później jak widać Lucuś...
obrażam inne osoby?...konkretnie które?
kim są te ''inne osoby''?...może takie jak ty szukający zaczepek które widzę a na które nie reaguję?...może to właśnie dupki wspominające ''poddasze''? ;D...''
a o zbiorze ''owoców'' dopiero się być może dowiesz...
dlaczego Lucjan teraz ucieka od odpowiedzi na wcześniejszą deklarację?....czego się boi?
zaoranie? :D

Jakiej satysfakcji doznasz , kiedy zaczniesz grzebać
w IPNku własnym …??
Czy uważasz że Twoje będzie na wierzchu ….?
Otworzysz największe „szambo”własnej inicjatywy..!
zrozumiałbym gdybyś był krystaliczny …!
Nie obraź się , jesteś łatwy do rozszyfrowania , łatwy i przewidywalny , może jako człowiek nie jesteś do końca zepsuty …
lecz myśl o przyznaniu się …..?
jest z twojej strony nie do zaakceptowania…!
Jakiego szoku by doznali twoi wielbiciele..???
~~Jurek niezalogowany
14 grudnia 2024r. o 19:32
Gdzie się podział PiSi szczur ?
14 grudnia 2024r. o 19:58
~~Jurek napisał(a): Gdzie się podział PiSi szczur ?

Kogo masz na myśli ….?
Pokaż odwagę i napisz ….
~~Karmelowa Kobea niezalogowany
14 grudnia 2024r. o 20:07
~~Trawiasty Winorośl napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Co wam jeszcze trzeba zrobić napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielona Truskawka napisał(a): Pan Filipek powiedział jak jest i to jest stwierdzenie faktu a nie agitacja. Chyba każdy widzi co się obecnie w Polsce dzieje i nie ma co owijać w bawełnę że Polskę się obecnie zwija, likwidacja i zemsta zastępuje rządzenie i pracę dla Polski. Dziękuję

Tobie PiS wydłubie oko to napiszesz hymn pochwalny że tylko jedno ci wydłubali. Popierasz złodziei, kombinatorów , mataczy i najgorszą zarazę powojennej Polski. Nawet PRL nie podzielił tak Polaków. Wtedy było sporo czerwonych z przymusu bo mieli pracę . Ale oni byli czerwoni na wierzchu a biali w środku.
Ps iorki są czarni na wierzchu i czerwoni w środku.

100/100. Punkt i bardzo trafnie ale do nich i tak to nie dociera, aparat propagandowo manipulacyjny zrobił im takie ,, tortury '' mózgu, że dla nich przekazanie prawdy to jest kłamstwo.

A może 0/0?
Myślisz mózgiem?

Stuknij w stół i już taki jeden się odezwał.
~~bolecnauta niezalogowany
14 grudnia 2024r. o 21:01
Dlaczego nie skierował listu do Solidarności kandydat PO Rafał Trzaskowski? Ktoś zadał takie pytanie?
Pan Filipek wszystko co powiedział było w punkt.
~~Białoruda Borówka niezalogowany
14 grudnia 2024r. o 21:18
Czy chcecie zakrzyczeć patriotów? Żeby przykryć nieporadność, brak działań pro Polskich, brak zainteresowania Polakami i ich problemami przez kandydata na prezydenta z ramienia PO Rafała Trzaskowskiego?
~~umorusany czajnik niezalogowany
14 grudnia 2024r. o 21:21
Gdzie 13 grudnia był Tusk?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.