Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zniszczyła szlaban, bo się pokłóciła
~~Bolecnauta niezalogowany
5 godz. 1 min. temu
W sondzie zaznaczyłem ''zawsze'' .I widzę że nie jestem w tym jako jedyny bo mój głos był jako trzeci. ha?
Po co te ,,sondy'' jak są nic nie warte?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~M niezalogowany
4 godz. 19 min. temu
Dobrze że nikogo w nerwach nie oblała kwasem albo nie ożeniła kosy , tylko zniszczyła szlaban
~~PanM niezalogowany
4 godz. 9 min. temu
~~Bolecnauta napisał(a): W sondzie zaznaczyłem ''zawsze'' .I widzę że nie jestem w tym jako jedyny bo mój głos był jako trzeci. ha?

Bo to jest SONDA na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tą SONDĄ? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić!
~~Brunatnoceglasty Rozpław niezalogowany
3 godz. 59 min. temu
Mnie to martwi mała ilość szlabanów w Bolesławcu. Przyjdzie mi chyba jeździć do Lwówka. Ja....pier..... , ale ten portal dołuje. To już jest poziom nie mający określenia..
~~Cygan niezalogowany
3 godz. 54 min. temu
~~PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): W sondzie zaznaczyłem ''zawsze'' .I widzę że nie jestem w tym jako jedyny bo mój głos był jako trzeci. ha?

Bo to jest SONDA na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tą SONDĄ? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić!

500 złotych dla mnie nie ma,a sam forsą ....

Zastosowana autokorekta

~~Mateusz Jarek Pinokio niezalogowany
3 godz. 15 min. temu
Gratuluję braku rozumu. Chociaż jak Jarek niszczy czyjś wieniec i nic, to dlaczego nie zniszczyć szlabanu?
~~Złotordzawa Szydlica niezalogowany
3 godz. 1 min. temu
~~Brunatnoceglasty Rozpław napisał(a): Mnie to martwi mała ilość szlabanów w Bolesławcu. Przyjdzie mi chyba jeździć do Lwówka. Ja....pier..... , ale ten portal dołuje. To już jest poziom nie mający określenia..

Do Bydgoszczy będę jeździć a tu nie będę szlabanów wyłamywać. Panie kierowniku kochany.
~~Komisarz Przygoda niezalogowany
2 godz. 34 min. temu
A może by tak zrobić sondę, czy ludzie zawsze trzymają pieniądze w koszu na brudną bieliznę???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza