Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Barbarzyństwo – pięć chronionych bobrów brutalnie zamordowano [UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA]
~~Kupiłem nick niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 11:42
~~Zdrowy nie musi kupować napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kaźmierz co tobie nie pasują moje komentarze ??? Bo pisze o Tusku ??? Tak to wina Donalda T , bo sam mówił w telewizji ze bobry są winne powodzi. Ludzie wzięli sobie to do serca i zabijają bobry. To żadne barbarzyństwo tylko przykład idzie z góry czyli od rudego Donalda T

Już powyżej tobie napisał chłopie prosty idź do psychiatry.

Dlaczego mam iść do psychiatry?? Bo pisze co mówił wielki rudy Donald T , że tego roczna powódź to wina bobrów ?? Wiec ludzie wzięli sobie to do serca i zabijają bobry
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 11:52
Szukajcie tych co zabili te bobry, a nie zajmujcie się polityką
~~Śnieżnobiała Żurawka niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 12:07
~~Kupiłem nick napisał(a): A Donald T to pajac , złodziej , oszust który zrobił z Polaków ...i bo mu uwierzyli.Zastosowana autokorekta

~~Kupiłem nick napisał(a): A Donald T to pajac , złodziej , oszust który zrobił z Polaków ...i bo mu uwierzyli.Zastosowana autokorekta

A co Tusk ci coś zabrał?Przecież dalej żyjesz na koszt państwa!
~~Pytajnik niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 12:09
Czy sprawą zajmują się już odpowiednie organa, czy tak dla sporu mamy przerzucać się uprzejmościmi?
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 12:23
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Nie masz racji

zajrzyj do słownika PWN: "morderstwo - przestępstwo polegające na umyślnym pozbawieniu życia człowieka."
~~Brudnobiały Hebe niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 12:32
~~Fioletowoczarny Bratek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kaźmierz co tobie nie pasują moje komentarze ??? Bo pisze o Tusku ??? Tak to wina Donalda T , bo sam mówił w telewizji ze bobry są winne powodzi. Ludzie wzięli sobie to do serca i zabijają bobry. To żadne barbarzyństwo tylko przykład idzie z góry czyli od rudego Donalda T

Palisz w piecu oponami? Przykurcz podobno pozwolił.

A w tym złego?
17 grudnia 2024r. o 12:51
~~Śnieżnobiała Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A Donald T to pajac , złodziej , oszust który zrobił z Polaków ...i bo mu uwierzyli.Zastosowana autokorekta

Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A Donald T to pajac , złodziej , oszust który zrobił z Polaków ...i bo mu uwierzyli.Zastosowana autokorekta
A co Tusk ci coś zabrał?Przecież dalej żyjesz na koszt państwa!

Tak zabrał , zrzekł się reperacji , oszukał kolejny raz Polaków, a jak już Tusk zrobi z polski zieloną wyspę tak jak kiedyś obiecał i będzie można żyć na koszt państwa to uwierz chętnie z tego skorzystam.
17 grudnia 2024r. o 12:55
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Szukajcie tych co zabili te bobry, a nie zajmujcie się polityką

Bobry giną przez Tuska.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza