~~Zdrowy nie musi kupować napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kaźmierz co tobie nie pasują moje komentarze ??? Bo pisze o Tusku ??? Tak to wina Donalda T , bo sam mówił w telewizji ze bobry są winne powodzi. Ludzie wzięli sobie to do serca i zabijają bobry. To żadne barbarzyństwo tylko przykład idzie z góry czyli od rudego Donalda T
Już powyżej tobie napisał chłopie prosty idź do psychiatry.
~~Kupiłem nick napisał(a): A Donald T to pajac , złodziej , oszust który zrobił z Polaków ...i bo mu uwierzyli.Zastosowana autokorekta
~~Kupiłem nick napisał(a): A Donald T to pajac , złodziej , oszust który zrobił z Polaków ...i bo mu uwierzyli.Zastosowana autokorekta
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Nie masz racji
~~Fioletowoczarny Bratek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kaźmierz co tobie nie pasują moje komentarze ??? Bo pisze o Tusku ??? Tak to wina Donalda T , bo sam mówił w telewizji ze bobry są winne powodzi. Ludzie wzięli sobie to do serca i zabijają bobry. To żadne barbarzyństwo tylko przykład idzie z góry czyli od rudego Donalda T
Palisz w piecu oponami? Przykurcz podobno pozwolił.
~~Śnieżnobiała Żurawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A Donald T to pajac , złodziej , oszust który zrobił z Polaków ...i bo mu uwierzyli.Zastosowana autokorekta
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): A Donald T to pajac , złodziej , oszust który zrobił z Polaków ...i bo mu uwierzyli.Zastosowana autokorekta
A co Tusk ci coś zabrał?Przecież dalej żyjesz na koszt państwa!
Tak zabrał , zrzekł się reperacji , oszukał kolejny raz Polaków, a jak już Tusk zrobi z polski zieloną wyspę tak jak kiedyś obiecał i będzie można żyć na koszt państwa to uwierz chętnie z tego skorzystam.
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Szukajcie tych co zabili te bobry, a nie zajmujcie się polityką