Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rok ciężkiej pracy w Klasztorze Dusz w Nowogrodźcu
~~Ryszard niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 13:05
Ten,kto zaznaczył NIE,to niewykształcona elita z naszego regionu,ale nie wszyscy szkoły kończyli.Odbudowa klasztoru razem z kościołem w Żeliszowie,to świetna sprawa.Wspierajmy takie zabytki,jak tylko możemy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Porcelanowy Limnantes niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 13:19
no ja zaznaczyłem NIE. ...
bo nie wiem kto tworzy tą ''fundację'' a jak sobie przypomnę jak to ogłaszano program odbudowy zamków kazimierzowskich i jak to się skończyło to myślę że to kolejny ''skok na kasę'' ....
w odbudowę zarówno klasztoru jak i kościoła powinni największy wkład włożyć główni beneficjenci a więc kler a o tym tu ani słowa....
tyle ...
~~Kaśka niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 13:53
Jakoś zapomniano wspomnieć o miejscowej ludności, która bezinteresownie pomaga w pracach w klasztorze.
~~wikary niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 13:59
Teraz bezinteresownie ale za to będzie później łożyć na utrzymanie. A bo to dach przecieka a to trzeba założyć ogrzewanie. No i ,,taca'' i utrzymanie organisty i gosposi. ;]
~~Warszawiak niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 14:35
Warszawiacy znalezli frajerów co za darmo odbudują obiekt a jak już będzie w pełni odremontowany zmonetyzują tak czy siak te inwestycje i tyle w temacie. Pozdrawiam naiwnych
~~Twoje dziedzictwo niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 14:37
Fundacja twoje dziedzictwo ma w swoim logo swastykę z liści dębu więc nawiązuje do neonazistowskiego pogaństwa. Przyjrzycie się temu ich logo.
~~Szarawobiały Wilec niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 15:25
~~Twoje dziedzictwo napisał(a): Fundacja twoje dziedzictwo ma w swoim logo swastykę z liści dębu więc nawiązuje do neonazistowskiego pogaństwa. Przyjrzycie się temu ich logo.

A ty przyjrzyj się w lustrze przy okazji puknij w miejsce gdzie mógłbyś mieć szare komórki.
~~Ognistoczerwona Mina niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 15:47
~~Twoje dziedzictwo napisał(a): Fundacja twoje dziedzictwo ma w swoim logo swastykę z liści dębu więc nawiązuje do neonazistowskiego pogaństwa. Przyjrzycie się temu ich logo.

Swastykę przywłaszczyli sobie a to znak starosłowiański
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza