Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaglądamy do portfela wójta gminy Bolesławiec Andrzeja Jańca!
~~eryk niezalogowany
23 grudnia 2024r. o 18:22
Dajcie spokój wójtowi ta nominacja go zaskoczyła i ciągle się uczy. Tylko wybór doradców nie ten.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoczerwona Fasola niezalogowany
23 grudnia 2024r. o 18:28
~~Zielonkawobłękitna Ułudka napisał(a): Za pięć lat będzie miał dom w Hiszpanii i stawiał willę za 10 baniek pod wrocławiem.
Wzorem innych naszych polityków.
nie znasz dnia ani godziny przekonali się ci co też tak skakali np. syn Perepetti też był bogaty luksusowe auto i młody poszedł do ziemi
~~Burgundowa Aralia niezalogowany
23 grudnia 2024r. o 19:23
~~Oranżowa Maciejka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Toni napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnogranatowa Karagana napisał(a): hmmmm słabo jak na biznesmena hmmmmm to gdzie on biedny mieszka też nasz wójt?

Faktycznie słabo i albo ma pochowane albo źle Ktoś napisał: ~~Jasnogranatowa Karagana napisał(a): hmmmm słabo jak na biznesmena hmmmmm to gdzie on biedny mieszka też nasz wójt? faktycznie słabo i albo ma pochowane albo słabo u niego z pracowitością. Od dawna uważam, że ci co idą do polityki albo wyjątkowe kanalie albo nieudacznicy życiowi którzy tu widzą zaspokojenie potrzeby władzy i dorobienie się. Ok. Może jest wśród nich 5 % z ideologią ale i tak ich prędzej czy później zadziobią.

Nie mierz ludzi swoją miarą. Często to co sądzimy o innych siedzi w nas. Projekcja.

To wynika niestety z doświadczenia życiowego i nie ma nic wspólnego ze mną bo pomimo wielu perturbacji w życiu byłem zawsze pracowity i nic oprócz mojego ojca który nauczył mie zawodu niczego w życiu nie dostałem a trochę mam. Uwierz mi, że bardzo chciałbym się mylić co do polityków a tego pana nie znam osobiście ale z poniższych wpisów które tu widzę to chyba poraz kolejny się nie mylę. Kiedyś bardzo interesowałem się polityką i znam polityków ( celowo nie nazywam, że to
znajomi). Mam już 50 lat i nawet zazdroszczę wam wszystkim, że myślicie inaczej bo jeszcze naiwni jesteście a życie w najwnosci jest łatwiejsze. Jak powiedział kiedyś mój nauczyciel do mojego kolegi w szkole "o czym ty Kowalski myślisz na lekcjach? " o niczym panie profesorze i na to nauczyciel" jak ja ci zazdroszczę, że można tak myśleć i niczym ". Pozdrawiam wszystkich naiwnych i glosujcie niedługo bo wybory prezydenckie na tych waszych polityków. Wesołych świąt
~~Ciemnoczerwona Fasola niezalogowany
23 grudnia 2024r. o 20:44
Na żadnego nie zagłosuje już pokazali twarz wnet się rozwali to wszystko zawierucha wojenna coraz bliżej i dobrze oby jak najszybciej. Będą powodzie jedna po drugiej do faryzeuszy zapuka klęska z której się nie wygrzebia.
~~Malinowy Kiścień niezalogowany
23 grudnia 2024r. o 21:25
Patrząc na to, że od samego początku przyznał sobie chyba najwyższe możliwe wynagrodzenie a jego radni przegłosowali mu to na pierwszej możliwej sesji, to kwoty poszybują w górę
~~Malinowoczerwona Abelia niezalogowany
23 grudnia 2024r. o 21:30
~~Malinowy Kiścień napisał(a): Patrząc na to, że od samego początku przyznał sobie chyba najwyższe możliwe wynagrodzenie a jego radni przegłosowali mu to na pierwszej możliwej sesji, to kwoty poszybują w górę

Skoro najwyższe to jak mogą poszybować w górę ,jedynie mogą zapikować w dół !
~~Malinowy Kiścień niezalogowany
23 grudnia 2024r. o 22:34
~~Malinowoczerwona Abelia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malinowy Kiścień napisał(a): Patrząc na to, że od samego początku przyznał sobie chyba najwyższe możliwe wynagrodzenie a jego radni przegłosowali mu to na pierwszej możliwej sesji, to kwoty poszybują w górę

Skoro najwyższe to jak mogą poszybować w górę ,jedynie mogą zapikować w dół !

Poszybować w górę jego stan konta po zakończeniu "rządów"
~~Jaskółeczka niezalogowany
23 grudnia 2024r. o 22:41
Chyba NIERZĄDÓW :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza