~~Zielonkawobłękitna Ułudka napisał(a): Za pięć lat będzie miał dom w Hiszpanii i stawiał willę za 10 baniek pod wrocławiem.nie znasz dnia ani godziny przekonali się ci co też tak skakali np. syn Perepetti też był bogaty luksusowe auto i młody poszedł do ziemi
Wzorem innych naszych polityków.
~~Oranżowa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Toni napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnogranatowa Karagana napisał(a): hmmmm słabo jak na biznesmena hmmmmm to gdzie on biedny mieszka też nasz wójt?
Faktycznie słabo i albo ma pochowane albo źle Ktoś napisał: ~~Jasnogranatowa Karagana napisał(a): hmmmm słabo jak na biznesmena hmmmmm to gdzie on biedny mieszka też nasz wójt? faktycznie słabo i albo ma pochowane albo słabo u niego z pracowitością. Od dawna uważam, że ci co idą do polityki albo wyjątkowe kanalie albo nieudacznicy życiowi którzy tu widzą zaspokojenie potrzeby władzy i dorobienie się. Ok. Może jest wśród nich 5 % z ideologią ale i tak ich prędzej czy później zadziobią.
Nie mierz ludzi swoją miarą. Często to co sądzimy o innych siedzi w nas. Projekcja.
To wynika niestety z doświadczenia życiowego i nie ma nic wspólnego ze mną bo pomimo wielu perturbacji w życiu byłem zawsze pracowity i nic oprócz mojego ojca który nauczył mie zawodu niczego w życiu nie dostałem a trochę mam. Uwierz mi, że bardzo chciałbym się mylić co do polityków a tego pana nie znam osobiście ale z poniższych wpisów które tu widzę to chyba poraz kolejny się nie mylę. Kiedyś bardzo interesowałem się polityką i znam polityków ( celowo nie nazywam, że to
znajomi). Mam już 50 lat i nawet zazdroszczę wam wszystkim, że myślicie inaczej bo jeszcze naiwni jesteście a życie w najwnosci jest łatwiejsze. Jak powiedział kiedyś mój nauczyciel do mojego kolegi w szkole "o czym ty Kowalski myślisz na lekcjach? " o niczym panie profesorze i na to nauczyciel" jak ja ci zazdroszczę, że można tak myśleć i niczym ". Pozdrawiam wszystkich naiwnych i glosujcie niedługo bo wybory prezydenckie na tych waszych polityków. Wesołych świąt
~~Malinowy Kiścień napisał(a): Patrząc na to, że od samego początku przyznał sobie chyba najwyższe możliwe wynagrodzenie a jego radni przegłosowali mu to na pierwszej możliwej sesji, to kwoty poszybują w górę
~~Malinowoczerwona Abelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowy Kiścień napisał(a): Patrząc na to, że od samego początku przyznał sobie chyba najwyższe możliwe wynagrodzenie a jego radni przegłosowali mu to na pierwszej możliwej sesji, to kwoty poszybują w górę
Skoro najwyższe to jak mogą poszybować w górę ,jedynie mogą zapikować w dół !