Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nóż pozostawiony w piaskownicy! Brak odpowiedzialności czy celowe stwarzanie zagrożenia?
~~Szarobłękitna Cebula niezalogowany
przedwczoraj o 14:11
A może to celowe podrzucenie znak że coś się wydarzy czyżby przestroga? Różnie to można potraktować
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 14:15
Marcinie a co napiszesz o tym jak nad polskim morzem zakopane są kiepy od papierosów , rozbite butelki , strzykawki.
~~Żółtobiała Żurawka niezalogowany
przedwczoraj o 14:46
~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüj
A co jakiś patol robił z nożem w piaskownicy ,na pewno przypadek
przedwczoraj o 15:06
~~Żółtobiała Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüj

Dlaczego odrazu patol … również dobrze mogła być to starsza kobieta z wnuczkiem, która wcześniej była na cmentarzu właśnie z tym nożem i jej wypadł. To idąc twoim tokiem rozumowania to osoba która np idzie na grzyby to tez patologia.
~~Niebieskawa Brzoza niezalogowany
przedwczoraj o 15:23
~~Żółtobiała Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüj

Obierał ziemniaki?
przedwczoraj o 15:26
~~Niebieskawa Brzoza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtobiała Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüj

Obierał ziemniaki?

Lub dzieciaki grali sobie tzw ( grzyba ) i do tego potrzebny jest nóż. Waszym płytkim rozumowaniu to ktoś podrzucił nóż do piaskownicy żeby jakiś bąbelek zrobił sobie seppuku
~~Żółtozielona Kolkwicja niezalogowany
przedwczoraj o 15:50
A może to sam redaktor ten nóż przyniósł do piaskownicy i sfotografował żeby mieć o czym pisać i żeby kliknięcia się zgadzały? A treść artykułu zmyślił.
~~Bladolawendowa Nemezja niezalogowany
przedwczoraj o 15:51
szok i niedowierzanie - jak to możliwe w w cywilizowanym kraju i to w dwudziestym wieku?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza