~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüjA co jakiś patol robił z nożem w piaskownicy ,na pewno przypadek
~~Żółtobiała Żurawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüjA co jakiś patol robił z nożem w piaskownicy ,na pewno przypadek
~~Żółtobiała Żurawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüjA co jakiś patol robił z nożem w piaskownicy ,na pewno przypadek
~~Niebieskawa Brzoza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobiała Żurawka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüjA co jakiś patol robił z nożem w piaskownicy ,na pewno przypadek
Obierał ziemniaki?
Lub dzieciaki grali sobie tzw ( grzyba ) i do tego potrzebny jest nóż. Waszym płytkim rozumowaniu to ktoś podrzucił nóż do piaskownicy żeby jakiś bąbelek zrobił sobie seppuku