Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Marszałka
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nóż pozostawiony w piaskownicy! Brak odpowiedzialności czy celowe stwarzanie zagrożenia?
~~Autor niezalogowany
wczoraj o 16:28
~~Żółtozielona Kolkwicja napisał(a): A może to sam redaktor ten nóż przyniósł do piaskownicy i sfotografował żeby mieć o czym pisać i żeby kliknięcia się zgadzały? A treść artykułu zmyślił.

Zniszcze Cie za to!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
wczoraj o 16:39
Jak? Pójdziesz po kablu internetowym do piszącego by ustalić kto pisze?
~~Kasztanowatordzawa Pernecja niezalogowany
wczoraj o 16:54
~~ napisał(a): Jak? Pójdziesz po kablu internetowym do piszącego by ustalić kto pisze?
to kto inny odpowiedział dla jaj nie napinaj sie. Ja też tak myślę że to mógł być takie preludium przed prima - aprilis
~~Błękitnawy Brokuł niezalogowany
wczoraj o 16:56
~~Autor napisał(a): Zniszcze Cie za to!

groźby karalne od redaktora? Nieładnie. Nie chcę ale muszę to zgłosić do prokuratury.
~~mika niezalogowany
wczoraj o 16:57
O j Marcinie potrafisz zadymic - szoc
~~Lucek niezalogowany
wczoraj o 16:58
J
~~Autor napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtozielona Kolkwicja napisał(a): A może to sam redaktor ten nóż przyniósł do piaskownicy i sfotografował żeby mieć o czym pisać i żeby kliknięcia się zgadzały? A treść artykułu zmyślił.

Zniszcze Cie za to!
Tylko się nie ze...j bo będzie krec ać

Zastosowana autokorekta

~~Izabelowa Pietruszka niezalogowany
wczoraj o 16:59
Czyżby ja nóż?
~~Jasnoczerwony Dyptam niezalogowany
wczoraj o 17:53
~~Żółtobiała Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja pi€rdole Marcinie ale ty masz problem. Przecież to szok ze np komuś wypadł nóż z kieszeni. Weź ty człowieku się za jakaś prace bo nudzisz jak chüj
A co jakiś patol robił z nożem w piaskownicy ,na pewno przypadek

Dzieciaki będziesz wyzywać od patoli. Grali w pikuty i zapomnieli zabrać nóż.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!