Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nóż pozostawiony w piaskownicy! Brak odpowiedzialności czy celowe stwarzanie zagrożenia?
~~ niezalogowany
wczoraj o 17:53
~~Kasztanowatordzawa Pernecja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Jak? Pójdziesz po kablu internetowym do piszącego by ustalić kto pisze?
to kto inny odpowiedział dla jaj nie napinaj sie. Ja też tak myślę że to mógł być takie preludium przed prima - aprilis

Ja daleki jestem od napinania. Dlatego właśnie piszę by szedł po śladach kabla. Hihi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
wczoraj o 17:55
~~Izabelowa Pietruszka napisał(a): Czyżby ja nóż?

Masz jakiś ból dupy ?
~~Oliwkowa Trytoma niezalogowany
wczoraj o 18:01
50 lat temu właśnie w piaskownicy bawiło się w noża. Powód prosty, bo to była zabawa dla dzieci. Teraz nawet musztarda jest za ostra. Świat niewieścieje, schodzi na psy. Dobrze, że już długo tego nie będę musiał oglądać.
~~J23 niezalogowany
wczoraj o 18:21
Same niebezpieczeństwa.....to tak jak z penisem ! .....może stać się narzędziem gwałtu więc zakazać posiadania !
~~Kupiłem nick niezalogowany
wczoraj o 18:23
~~Oliwkowa Trytoma napisał(a): 50 lat temu właśnie w piaskownicy bawiło się w noża. Powód prosty, bo to była zabawa dla dzieci. Teraz nawet musztarda jest za ostra. Świat niewieścieje, schodzi na psy. Dobrze, że już długo tego nie będę musiał oglądać.

I teraz właśnie mamuśki XXI wieku robią ze swoich bąbelków niedojdy życiowe. Nóż leżał na ławce i był widoczny … jakby ktoś chciał zrobić krzywdę jakiemuś dziecku to nóż by zakopał w piasku
~~Przekrwiony Fiołek niezalogowany
22 godz. 58 min. temu
Statystycznie incydent bez znaczenia. Statystycznie blokowanie jezdni przez jakieś idiotyczne organizacje bolszewickie może doprowadzić do zdarzeń o znacznie bardziej groźnych konsekwencjach. Statystycznie idiotyczne artykuliki są groźniejsze od znalezionego narzędzia.
~~Juzek niezalogowany
22 godz. 21 min. temu
Życie ostre jak maczeta
~~bazyliszek niezalogowany
11 godz. 33 min. temu
bardzo dobry nóż mam taki służy mi już bardzo długo ten co go tam zostawił pozbył się czegoś czego już nigdy nie będzie miał za życia , bo takich noży już nie robią .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza