~~Perłowoszary Tulipan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnożółta Magnolia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.
Za Kurdupla ogrzewanie miejskie mi wzrosło z 145 zł. w 2016 r. do 550 zł. w 2023r . A tobie o ile, czy nie chcesz pamiętać.
Znam takiego co narzekał że mu wzrosło ogrzewanie ,
lecz zapominał dodać o otwarciu grzejników na Full
przy temperaturze zewnętrznej 10 stopni w plusie ,
jak się nie posiada argumentów, najlepiej zgonić na Kaczyńskiego ….!!!
No d e b i l jesteś!
O i to jest poważny obywatel , a jaka piękna odpowiedź , jaka kultura ..?
Pewnie po uniwersytecie… „Burak”
~~Bladoniebieski Słonecznik napisał(a): Jakoś moja babcia dożyła 93 lat, a znałem osobiście człowieka który miał 102 lata. I żyli i odychali dużo bardziej zanieczyszczonym powietrzem, zakłady Wizów itp. , a na ulicach ciemno było jak Kamaz przejechał. Poco powielać takie bzdury pisane przez eko oszołomów i korporacje które mają na tym zarabiać.
~~Ceglastoczerwona Karagana napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowoszary Tulipan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółta Magnolia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.
Za Kurdupla ogrzewanie miejskie mi wzrosło z 145 zł. w 2016 r. do 550 zł. w 2023r . A tobie o ile, czy nie chcesz pamiętać.
Znam takiego co narzekał że mu wzrosło ogrzewanie ,
lecz zapominał dodać o otwarciu grzejników na Full
przy temperaturze zewnętrznej 10 stopni w plusie ,
jak się nie posiada argumentów, najlepiej zgonić na Kaczyńskiego ….!!!
No d e b i l jesteś!
O i to jest poważny obywatel , a jaka piękna odpowiedź , jaka kultura ..?
Pewnie po uniwersytecie… „Burak”
Ssij pisowska kupo!
~~Żółtobiała Żurawka napisał(a): Ciekawe jak w Bolesławcu,Ławszowej Szprotawie,Gromadce,Chocianowie i wiele innych miejscowościach funkcjonowały odlewnie żeliwa nie było żadnych smogów a teraz wszędzie jest smog żenada unijna
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobiała Żurawka napisał(a): Ciekawe jak w Bolesławcu,Ławszowej Szprotawie,Gromadce,Chocianowie i wiele innych miejscowościach funkcjonowały odlewnie żeliwa nie było żadnych smogów a teraz wszędzie jest smog żenada unijna
Naprawdę nie macie wstydu i zachamowań aby takie idiotyzmy pisać?