Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strzelaj w Sylwestra, przed i po! Nie bądź miękką fają, nie poddawaj się presji ekooszołomów!
~~Liliowobiała Gazania niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 19:39
~~Malinowoczerwona Abelia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarobrunatny Zimowit napisał(a): Jestem za wkładaniem petard w dupę.

Tak dla rozrywki też jestem za wkładaniem do dupy .

Powiedz to Ruskim, cwaniaczku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~5 Mentzena niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 19:41
~~Liliowobiała Gazania napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Ja na przykład lubię "B.e.n.k.a" bo jest wierny swoim przekonaniom.... Szkoda tylko że jest mało obiektywny w sprawach polityki U.E. Dlaczego na przykład nie sprzeciwie się bezczynności U.E w sprawach bombardowania Palestyny i innych terenów przez Izrael ? Dlaczego nie pisze na ten temat artykułów?

Bo to by nie leży w interesie jego mocodawców?

Głosujcie na konfę , oni pogonią hebrajczyków do domu .
~~Szarobrązowy Klon niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 19:50
Strzelające race, niezłą wiedzę ma autor tego teksu muszę zobaczyć takie bo nigdy na oczy nie widziałem żeby race jakiś głośny dźwięk wydawały
~~Bolecnaut niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 19:59
Pozdrawiam p. Redaktora Benedykta. Pana artykuły przyciągają rzesze zainteresowanych. Tak trzymać. Szczęśliwego 2025r
~~eryk niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 20:00
Można przypominać i tak na wszystkich nie działa. Muszą się zabawić jak dzieci.
~~Opi niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 20:01
Twoje zwierzęta twój problem. Dlaczego mi nie wolno strzelać raz w roku? Mogę to strzelam. Strzelać bo lubię. Mi się podoba i będę strzelać. A czy twój pies się boi to mam to gdzieś. Nie strzelam cały rok tylko 20minut na 365dni i jest wielkie halo. Jak psy ujadają cała noc to jest ok i nikt z tym kic jie robi. A pocałujcie mnie w d.... . A jak ktoś prowadzi jakąś działalność to niech o nią dba a nie innym nakazuje co mamy robić żeby jemu było dobrze
~~Opi niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 20:04
Panie redaktorze. Ta zmyślona historia z dzieciakami to już naprawdę przesada. A dlaczego nie napisal Pan że to byli młodzi ukraincy którzy się tak bawili? Przecież tego pełno jest w naszej okolicy. Ale tak nie wolno tak nie można. Pisząc tak obraża Pan swój kraj. Kraj który Pana wykrztalcil i doprowadził do miejsca w którym Pan jest. A teraz na joego plujesz i obrażasz? Bo tak jest fajnie i miło? Taka moda że wszystko co polskie jest źle I należy z tego szydzić. WSTYD!!!!
~~Xing niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 20:18
Benio bendzie szczelał czy zostanie mientkom fajom ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.