Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kazimierz Marczewski: Hejt? Gwiżdżę na to i dalej robię swoje! To działa!
22726
Marcin Marczewski
4 stycznia 2025r. o 20:31
~~Zielonkawobrązowy Ligustr napisał(a): Sama, dajecie możliwość po nieskutecznym hamowaniu. Ciężko się przyznać do własnej głupoty, prawda ? Nie wiesz ile lat działam sporo w necie i co robiłem, więc mam pojęcie o tym, staczacie się. To fakt. Tylko trzeba to zauważyć i zmienić się. Jakość jest ważna, nie kasa. Mam na koncie kilkadziesiąt stron internetowych, więc mnie nie ośmieszysz.

Bazujesz swoje opinie na emocjach, a nie na danych - ale takie jest prawo amatora. Rozumiem, że może Cię jakiś temat nie interesować itd - to normalne, tak to po prostu jest. Różnych ludzi interesują różne tematy, taki jest ten świat. Tyle, że nie jesteś sam na tym świecie i nie jesteś jedyną osobą, która tutaj zagląda :-)

Ja decyzje podejmuję na podstawie danych, a nie emocji - czyli tak, jak to się robi w profesjonalnych redakcjach.
Wiem, że nie masz tej wiedzy i stąd zapewne ta frustracja. Może pograj w pingla albo pogwizdaj ;-)

Dopisane 04.01.2025r. o godz. 20:30:

~~Brunatnoczerwona Sałata napisał(a): a pytałem tylko o to jaki zapis z prawa dziennikarskiego mówi coś o blokowaniu słów krytyki i ograniczaniu swobody wypowiedzi...

Komentarze nie są publikacjami prasowymi.

Dopisane 04.01.2025r. o godz. 20:31:

~~Groszkowa Gipsówka napisał(a): Kliki od hejtujących anonimów muszą być! Gdyby nie było tych klików to co by było?

Mityczne kliki. Ci, którzy mają jakąś wiedzę o mediach lokalnych wiedzą, że liczba tzw. klików nie ma większego znaczenia ;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonkawobrązowy Ligustr niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 21:01
Oj Marcin, nie drwij z ludzi, którzy wytykają ci oszukiwanie ludzi dla klikalności. Tylko o klocki tu chodzi, a ludzie twoje kliki mają w d...ie. Jak ktoś będzie chciał wiedzieć co się stało w Lubinie, Głogowie, czy Jeleniej, to wejdzie albo na lokalną stronę, albo stronę dolnoslaska policja gov pl. Jesteś chyba niedouczony, myśląc że tak robią profesjonalne redakcje. Mam nadzieję, że nigdy nie otrzymasz płatnych materiałów od lokalnych władz, no wszyscy już wiedzą, że to pseudo redakcja. Jak tylko o czymś się dowiem, będę wnioskować do rady miasta, czy powiatu o cofnięcie. Oszustwa się nie dotuje. Oj pseudo redaktorzy, zmieńcie się!
~~Bolecnauta niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 21:06
A co napiszesz o policyjnym portalu konkurencyjnym? Proszę napisz swoją opinię/
4 stycznia 2025r. o 21:21
Tam też wytykam lenistwo. Oba portale są siebie warte.
~~Marchewkowy Uczep niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 21:39
Boisz się coś o nich napisać ?
4 stycznia 2025r. o 21:46
W moim wieku człowiek już niczego się nie boi...
~~Bananowy Szczypiorek niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 21:53
W tej sondzie to trudno oznaczyć tylko jedna pożyje stawiam na wszystkie
~~Srebrna Dynia niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 22:11
My też mamy to w....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.