~~Zielonkawobrązowy Ligustr napisał(a): Sama, dajecie możliwość po nieskutecznym hamowaniu. Ciężko się przyznać do własnej głupoty, prawda ? Nie wiesz ile lat działam sporo w necie i co robiłem, więc mam pojęcie o tym, staczacie się. To fakt. Tylko trzeba to zauważyć i zmienić się. Jakość jest ważna, nie kasa. Mam na koncie kilkadziesiąt stron internetowych, więc mnie nie ośmieszysz.
Bazujesz swoje opinie na emocjach, a nie na danych - ale takie jest prawo amatora. Rozumiem, że może Cię jakiś temat nie interesować itd - to normalne, tak to po prostu jest. Różnych ludzi interesują różne tematy, taki jest ten świat. Tyle, że nie jesteś sam na tym świecie i nie jesteś jedyną osobą, która tutaj zagląda :-)
Ja decyzje podejmuję na podstawie danych, a nie emocji - czyli tak, jak to się robi w profesjonalnych redakcjach.
Wiem, że nie masz tej wiedzy i stąd zapewne ta frustracja. Może pograj w pingla albo pogwizdaj ;-)
Dopisane 04.01.2025r. o godz. 20:30:
~~Brunatnoczerwona Sałata napisał(a): a pytałem tylko o to jaki zapis z prawa dziennikarskiego mówi coś o blokowaniu słów krytyki i ograniczaniu swobody wypowiedzi...
Komentarze nie są publikacjami prasowymi.
Dopisane 04.01.2025r. o godz. 20:31:
~~Groszkowa Gipsówka napisał(a): Kliki od hejtujących anonimów muszą być! Gdyby nie było tych klików to co by było?
Mityczne kliki. Ci, którzy mają jakąś wiedzę o mediach lokalnych wiedzą, że liczba tzw. klików nie ma większego znaczenia ;-)