~~Limonkowy Żywotnik niezalogowany 4 stycznia 2025r. o 19:24
...albo inaczej - zepsules się z czasem, zaczęła liczyć się kasa, a nie ludzie. Ot tyle tu dziennikarstwa, czyli oszukańczego kopiowania nieważnych dla nas informacji ze strony dolnośląskiej policji. Oszukiwanie ludzi, to dzień kolarstwo, ahaaaa...
Limonkowy Żywotnik, Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz - ale to zrozumiałe, nie jesteś z tej branży i masz prawo nie wiedzieć.
Ale dajemy Ci możliwość komentowania i pisania anonimowo o rzeczach, o których nie masz pojęcia :)
~~Zielonkawobrązowy Ligustr niezalogowany 4 stycznia 2025r. o 20:02
Sama, dajecie możliwość po nieskutecznym hamowaniu. Ciężko się przyznać do własnej głupoty, prawda ? Nie wiesz ile lat działam sporo w necie i co robiłem, więc mam pojęcie o tym, staczacie się. To fakt. Tylko trzeba to zauważyć i zmienić się. Jakość jest ważna, nie kasa. Mam na koncie kilkadziesiąt stron internetowych, więc mnie nie ośmieszysz.
~~Groszkowa Gipsówka niezalogowany 4 stycznia 2025r. o 20:05
Kliki od hejtujących anonimów muszą być! Gdyby nie było tych klików to co by było?
Nic. Eksperyment można zrobić, ale na to trzeba mieć coś czego nie możecie mieć szanowni, nawet wielce, redaktorzy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.