~~PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnoszary Kiścień napisał(a): Sprzedali port szczeciński Niemcom , teraz powinni sprzedać Bolesławiec i będzie spokój. Jak to Roman powiedział zbudujemy baseny nad bobrem to i nawet Niemcy tu będą przyjeżdżać, a po co oni nam tu. Jak się obrócisz to Lidl , Caufland , Bader i dawne Ampułki itd. Niech Roman wszystko sprzeda.
Kto w końcu pogoni tą sprzedajną i niekompetentną hołotę.
***************************************************************************************************************
Zacznij od siebie
Przemyśl co piszesz. To Niemcy wykupują promocje w Biedrach i innych dyskontach. Kupuj na targowisku , w sklepie osiedlowym lub Polskiej sieci typu Dino , Prezydent Bolca sprzedał działki budowlane deweloperom i nikt się nie burzy. Bo nikt nie rozumie w czym tu problem. Zamiast sprzedać jedna dziaka jeden kupujacy a nie wszystko dla najbogatszego itd/itp.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnoszary Kiścień napisał(a): Sprzedali port szczeciński Niemcom , teraz powinni sprzedać Bolesławiec i będzie spokój. Jak to Roman powiedział zbudujemy baseny nad bobrem to i nawet Niemcy tu będą przyjeżdżać, a po co oni nam tu. Jak się obrócisz to Lidl , Caufland , Bader i dawne Ampułki itd. Niech Roman wszystko sprzeda.
***************************************************************************************************************
Zacznij od siebie
Przemyśl co piszesz. To Niemcy wykupują promocje w Biedrach i innych dyskontach. Kupuj na targowisku , w sklepie osiedlowym lub Polskiej sieci typu Dino , Prezydent Bolca sprzedał działki budowlane deweloperom i nikt się nie burzy. Bo nikt nie rozumie w czym tu problem. Zamiast sprzedać jedna dziaka jeden kupujacy a nie wszystko dla najbogatszego itd/itp.
Człowieku co Niemcy robią ??? Wykupują wszystkie promocje w dino czy w biedronce. Człowieku zejdź z dachu i nie strasz gołębi i jeszcze mi napisz że jeżdżą tankować w Polsce. Człowieku nic nie chce pisać ale w niemieckich sklepach jest taniej niż w polskim tak samo paliwo. Diesel w Niemczech od 1,55€ do 1,65 € zależy w jakich godzinach. A teraz sobie przelicz 1€=4,20 zł to czyli litr diesla 1,55€=6,51 zł … jeszcze raz tobie napisze … zejdź z dachu nie strasz gołębi … następny przykład … rama ( 70% masła ) 1,29€ … prawdziwe masło 2€ … czekolada milka od 0,80 centów do 1.20€
Panowie co w tym dziwnego ,że Niemcy kupują w Polsce to nawet dobrze ,bo zostawiają tu pieniądze ,ja jak jestem w Niemczech to zawsze robię tam zakupy , wiele atrakcyjnych towarów tam jest tańszych jak w Polsce .
Zastosowana autokorekta
~~Purpurowa Konwalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitnoszary Kiścień napisał(a): Sprzedali port szczeciński Niemcom , teraz powinni sprzedać Bolesławiec i będzie spokój. Jak to Roman powiedział zbudujemy baseny nad bobrem to i nawet Niemcy tu będą przyjeżdżać, a po co oni nam tu. Jak się obrócisz to Lidl , Caufland , Bader i dawne Ampułki itd. Niech Roman wszystko sprzeda.
Zacznij od siebie
Człowieku co Niemcy robią ??? Wykupują wszystkie promocje w dino czy w biedronce. Człowieku zejdź z dachu i nie strasz gołębi i jeszcze mi napisz że jeżdżą tankować w Polsce. Człowieku nic nie chce pisać ale w niemieckich sklepach jest taniej niż w polskim tak samo paliwo. Diesel w Niemczech od 1,55€ do 1,65 € zależy w jakich godzinach. A teraz sobie przelicz 1€=4,20 zł to czyli litr diesla 1,55€=6,51 zł … jeszcze raz tobie napisze … zejdź z dachu nie strasz gołębi … następny przykład … rama ( 70% masła ) 1,29€ … prawdziwe masło 2€ … czekolada milka od 0,80 centów do 1.20€
Panowie co w tym dziwnego ,że Niemcy kupują w Polsce to nawet dobrze ,bo zostawiają tu pieniądze ,ja jak jestem w Niemczech to zawsze robię tam zakupy , wiele atrakcyjnych towarów tam jest tańszych jak w Polsce .
Nic nie mam przeciwko że niemiecki obywatel robi zakupy w Polsce ale niech ktoś mi nie pieprzy że przyjeżdzają i wszystkie promocje wykupują!!’ Jak sam pisałeś, że większość artykułów w Niemczech jest tańsze i to jest prawda. Np czekolady , masło , jedzenie dla kotów , chemia.
~~ladaco napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowoszary Przetacznik napisał(a): Jak ten Pan zostanie prezydentem ,to na 100 procent -Bolesławiec padnie !!. Już oddają port,zamykają ,firmy, Wilkowyje -na czasie !!!
Szczylu , ty na jutro tornister już spakowałeś . Masz swoje łózko czy śpisz razem z matką i jej wujkiem. ?