Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Likwidacja kursów autobusowych jest skutkiem decyzji radnych Rady Miasta - to im możecie podziękować
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 20:47
Dlaczego polscy politycy nie zrobią tak jak Niemcy. Kupujesz w Niemczech bilet za 58€ i możesz jeździć wszystkimi pociągami regionalnymi bez ( ice IC ) , tramwajami , autobusami. Na tym bilecie także można dojechać do każdego przygranicznego miasta z Niemcami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglany Eukomis niezalogowany
przedwczoraj o 21:06
Wystarczy zlikwidować darmowe autobusy które nie są darmowe. Mi nikt do paliwa nie dokłada!! Chcesz jechać to płać albo na piechotę zasuwaj. Ale już niedługo nawet autobusy nie będą jedzic bo miasto będzie non stop zakorkowane !
przedwczoraj o 21:16
W ogóle jesteście bezczelni !!! Prujecie się że zabrali kilka kursów. Dość że swoje düpska wozicie za free autobusem to jeszcze byście chcieli żeby autobusy jeździły od 5:00 do 23:00 i najlepiej co 10 min , bo jakaś paniusia czy jakiś chłop nie ma jak się dostać do pracy lub z pracy. Nie macie jak się dostać do pracy bo zabrali wam autobus to może pora zastanowić się nad kupnem samochodu lub roweru.
~~Ciemnofioletowa Dynia niezalogowany
przedwczoraj o 21:22
~~Kupiłem nick napisał(a): W ogóle jesteście bezczelni !!! Prujecie się że zabrali kilka kursów. Dość że swoje düpska wozicie za free autobusem to jeszcze byście chcieli żeby autobusy jeździły od 5:00 do 23:00 i najlepiej co 10 min , bo jakaś paniusia czy jakiś chłop nie ma jak się dostać do pracy lub z pracy. Nie macie jak się dostać do pracy bo zabrali wam autobus to może pora zastanowić się nad kupnem samochodu lub roweru.

Im mniej aut tym lepiej dla środowiska, a z rowerem - zacznijcie siebie- najlepiej jak przymrozi i o 5 rano….go!
przedwczoraj o 21:38
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): W ogóle jesteście bezczelni !!! Prujecie się że zabrali kilka kursów. Dość że swoje düpska wozicie za free autobusem to jeszcze byście chcieli żeby autobusy jeździły od 5:00 do 23:00 i najlepiej co 10 min , bo jakaś paniusia czy jakiś chłop nie ma jak się dostać do pracy lub z pracy. Nie macie jak się dostać do pracy bo zabrali wam autobus to może pora zastanowić się nad kupnem samochodu lub roweru.

Im mniej aut tym lepiej dla środowiska, a z rowerem - zacznijcie siebie- najlepiej jak przymrozi i o 5 rano….go!

Po pierwsze w Polsce już nie ma zimy gdzie śniegu było po pas. Po drugie, jak nie ma śniegu a jest -5 stopni to wystarczy się grubiej ubrać. Po trzecie jak ktoś ma samochód to pi€rdoli wsiadać do autobusu w którym śmierdzi potem. Po czwarte jak pisałem wyżej , Bolesławiec to nie bogaty Luksemburg żeby komunikacja była za free , a jakby była płatna komunikacja w Bolesławcu to nie było by tej göwnoburzy że zabrali kilka kursów.
~~Płowobrązowy Rokitnik niezalogowany
przedwczoraj o 21:45
no nie nawiedzony eugeniusz
~~Zielonobiały Szupin niezalogowany
przedwczoraj o 23:38
To dobre rozwiązanie, ale nie warto kupować drogich autobusów,a później zmiejszać ilość kursów.
~~Płoworuda Jeżówka niezalogowany
wczoraj o 2:21
Powiem tak zapraszam pana Jagiere i pana Romana niech się zmieści do elektryka o 7 rano dokładnie linia 7 kurs konradowska -Kościuszki. Powodzenia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.