Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Likwidacja kursów autobusowych jest skutkiem decyzji radnych Rady Miasta - to im możecie podziękować
~~Brązowozłoty Cytryniec niezalogowany
przedwczoraj o 18:27
PREZES JAGIERA POWINEN SPOJRZEĆ RANO W LUSTRO, KONIECZNIE!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 18:34
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Jak można utrzymywać coś co nie przynosi żadnych zysków a generuje straty?. Czy to normalne?

Tak. To normalne.
Jeszcze jakieś pytania??

Tak . Jedno pytanie.
Czy ty sam uważasz się za normalnego? Bo twoja odpowiedź temu zaprzecza.
~~Prześwietlenie portfela niezalogowany
przedwczoraj o 18:55
Płatna komunikacja jak w Legnicy czy Jeleniej Górze.I po problemie.Jesteśmy z jednym z najbogatszych miast na Dolnym Śląsku.Ludzie tu mają więcej kasy w skarpetach niż komu kolwiek się wydaje.Taka jest prawda.
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 19:07
~~ napisał(a): Czy ty sam uważasz się za normalnego? Bo twoja odpowiedź temu zaprzecza

Tak Po co pytasz jak
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Jak można utrzymywać coś co nie przynosi żadnych zysków a generuje straty?. Czy to normalne?

Tak. To normalne.
Jeszcze jakieś pytania??

Tak . Jedno pytanie.
Czy ty sam uważasz się za normalnego? Bo twoja odpowiedź temu zaprzecza.

Tak.
Którą część odpowiedzi twój ptasi móżdźek nie zdołał pojąć ?
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 19:14
Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy
~~tak to widzę niezalogowany
przedwczoraj o 20:07
~~Kupiłem nick napisał(a): Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy

Ale ty chłopie jesteś ograniczony , matce to pewnie cały utarg zabierasz .
~~Rudoczerwona Dabecja niezalogowany
przedwczoraj o 20:10
~~Siwa Puszkinia napisał(a): Bardzo dobrze powiedział prezes MZK od 2018 roku nie ma od miasta zwiększonego budżetu na utrzymanie darmowej komunikacji miejskiej gdzie koszty od 6 lat wzrosły utrzymania wielokrotnie, paliwo amortyzacja dzierżawa za nowe autobusy ktòra też kosztuje i wraca do miasta.

Ja rozumiem że rada miasta może nie zwiększać budżetu na darmową komunikację ale tylko w przypadku gdy spółka ma takie widzimisię że darmo wozić będzie.
Ale jeżeli darmowa komunikacja jest pomysłem ratusza to nie dawanie dofinansowania jest niezrozumiałe.
My dajemy pomysł a ty sobie radź?
~~Oliwkowa Trytoma niezalogowany
przedwczoraj o 20:14
Winni nie są radni ale decydent a kto nim jest, niech każdy sobie dopowie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.