~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Jak można utrzymywać coś co nie przynosi żadnych zysków a generuje straty?. Czy to normalne?
Tak. To normalne.
Jeszcze jakieś pytania??
~~ napisał(a): Czy ty sam uważasz się za normalnego? Bo twoja odpowiedź temu zaprzecza
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Jak można utrzymywać coś co nie przynosi żadnych zysków a generuje straty?. Czy to normalne?
Tak. To normalne.
Jeszcze jakieś pytania??
Tak . Jedno pytanie.
Czy ty sam uważasz się za normalnego? Bo twoja odpowiedź temu zaprzecza.
Tak.
Którą część odpowiedzi twój ptasi móżdźek nie zdołał pojąć ?
~~Kupiłem nick napisał(a): Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy
~~Siwa Puszkinia napisał(a): Bardzo dobrze powiedział prezes MZK od 2018 roku nie ma od miasta zwiększonego budżetu na utrzymanie darmowej komunikacji miejskiej gdzie koszty od 6 lat wzrosły utrzymania wielokrotnie, paliwo amortyzacja dzierżawa za nowe autobusy ktòra też kosztuje i wraca do miasta.