~~tak to widzę napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy
Ale ty chłopie jesteś ograniczony , matce to pewnie cały utarg zabierasz .
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): No dobrze- zacznijmy od początku- skąd miasto ma pieniądze? Skąd one pochodzą?
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy
Nie , nie jestem ograniczony wyrażam swoje zdanie że w Bolesławcu w ogóle nie jest potrzebna komunikacja miejska bo to jest 30 min miasto na pieszo. A jak już jest ta komunikacja miejska to powinna być płatna i nie byłoby afery że MZK ucięło kursy. Bolesławiec to nie Luksemburg , źe komunikacja ma być darmowa.
Zobaczysz , za niedługo los cię pokarze tak ,że kroku samodzielnie nie zrobisz . I chcę wtedy zobaczyć , jak w 30 min. obcykasz całe miasto.
~~Irena napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy
Nie , nie jestem ograniczony wyrażam swoje zdanie że w Bolesławcu w ogóle nie jest potrzebna komunikacja miejska bo to jest 30 min miasto na pieszo. A jak już jest ta komunikacja miejska to powinna być płatna i nie byłoby afery że MZK ucięło kursy. Bolesławiec to nie Luksemburg , źe komunikacja ma być darmowa.
Zobaczysz , za niedługo los cię pokarze tak ,że kroku samodzielnie nie zrobisz . I chcę wtedy zobaczyć , jak w 30 min. obcykasz całe miasto.
Irena chciał nie chciał na przystanek także musisz dojść , dojechać. 2 sprawa bolesławieckie autobusy nie są dostosowane dla osób niepełnosprawnych. 3 jak pisałem wyżej , Bolesławiec to nie bogaty Luksemburg że komunikacja ma być za free. Teraz nawet ksiądz na pogrzebie za darmo się nie modli. Bilet jednorazowy powinien kosztować 5 zł.