Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Likwidacja kursów autobusowych jest skutkiem decyzji radnych Rady Miasta - to im możecie podziękować
~~Zielonkawobrązowy Ligustr niezalogowany
przedwczoraj o 20:22
To wina sugestii Piotra Romana. To on forsuje darmową komunikację, by dotacje starczyły na wysoką pensje i premie kolegi prezesa. Niech to wreszcie działa na zasadach rynkowych. Będzie dużo taniej, niż taksówka, ludzie zapłacą za bilet. Będzie jak taksówka - MZK do likwidacji i będzie oszczędność na etatach i sprzęcie. Wtedy dotacje dać taksówkarzom na podwoziu za 20% wartości dla mieszkańców miasta, za okazaniem karty mieszkańca. I po kłopocie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnofioletowa Dynia niezalogowany
przedwczoraj o 20:23
No dobrze- zacznijmy od początku- skąd miasto ma pieniądze? Skąd one pochodzą?
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 20:25
~~tak to widzę napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy

Ale ty chłopie jesteś ograniczony , matce to pewnie cały utarg zabierasz .

Nie , nie jestem ograniczony wyrażam swoje zdanie że w Bolesławcu w ogóle nie jest potrzebna komunikacja miejska bo to jest 30 min miasto na pieszo. A jak już jest ta komunikacja miejska to powinna być płatna i nie byłoby afery że MZK ucięło kursy. Bolesławiec to nie Luksemburg , źe komunikacja ma być darmowa.
~~wyborca PIS niezalogowany
przedwczoraj o 20:25
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): No dobrze- zacznijmy od początku- skąd miasto ma pieniądze? Skąd one pochodzą?

Z bankomatu albo z banku. ???
~~Ciemnofioletowa Dynia niezalogowany
przedwczoraj o 20:26
Dla ścisłości- mój i Wasz podatek dochodowy …, czy miasto zarabia na siebie? Nie rozśmieszajcie mnie….
~~Irena niezalogowany
przedwczoraj o 20:28
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy

Nie , nie jestem ograniczony wyrażam swoje zdanie że w Bolesławcu w ogóle nie jest potrzebna komunikacja miejska bo to jest 30 min miasto na pieszo. A jak już jest ta komunikacja miejska to powinna być płatna i nie byłoby afery że MZK ucięło kursy. Bolesławiec to nie Luksemburg , źe komunikacja ma być darmowa.

Zobaczysz , za niedługo los cię pokarze tak ,że kroku samodzielnie nie zrobisz . I chcę wtedy zobaczyć , jak w 30 min. obcykasz całe miasto.
~~Szarożółty Bukszpan niezalogowany
przedwczoraj o 20:35
Komunikacja nie powinna być bezpłatna powinna kosztować choćby 10 groszy
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 20:41
~~Irena napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja w ogóle się zastanawiam po co w Bolesławcu jest komunikacja miejska i jeszcze darmowa, w mieście 30 minutowym na pieszo ??? Za chwile ktoś może mi napisze ze dla emerytów!!! Poważnie ??? Na każdym większym osiedlu są po 3 duże sklepy jak nie dino to Lewiatan jak nie Lewiatan to biedronka. I jestem pewny że ludzie nie korzystali by z bolesławieckiego MZK jakby za bilet płacili by 5 zł. Ci co jęczą że ściągnęli kilka kursów to wtedy nie przeszkadzałoby , bo woleli by iść z buta niż płacić 5 zł za 10 min jazdy

Zobaczysz , za niedługo los cię pokarze tak ,że kroku samodzielnie nie zrobisz . I chcę wtedy zobaczyć , jak w 30 min. obcykasz całe miasto.

Irena chciał nie chciał na przystanek także musisz dojść , dojechać. 2 sprawa bolesławieckie autobusy nie są dostosowane dla osób niepełnosprawnych. 3 jak pisałem wyżej , Bolesławiec to nie bogaty Luksemburg że komunikacja ma być za free. Teraz nawet ksiądz na pogrzebie za darmo się nie modli. Bilet jednorazowy powinien kosztować 5 zł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza