~~Paweł napisał(a): Szpital ten to tragedia dwa dni temu byłem z małżonką na sor a tam około 40 ludzi w kolejce ludzie to jest nie do pomyślenia jak można dopuścić do czegoś takiego a w święta znajomego mamę odesłali z kwitkiem bo lekarza brakowało i oni jeszcze się chwalą tym szpitalem wstyd i hańba
~~Kupiłem nick napisał(a): Bolesławiecki szpital to nie szpital to umieralnia. Tam lekarze jak leczą to tak leczą żeby człowiek wyjechał z nogami do przodu. Kiedyś poszedłem do Bolesławieckiego szpitala złamaną łękotką to specjalista chirurg powiedział mi ze to mocne stłuczenie i mam sobie przykładać lód na kolano. Robiłem tak przez dwa dni a kolano jak puchło tak puchło. W końcu pojechałem do wojskowej klinki we Wrocławiu i okazało się że mam łękotkę złamana pod kolanem i nie mogę przez to wyprostować nogi. Tacy lekarze leczą w bolesławieckim szpitalu. Ten szpital powinni zamknąć Bolesławiec ceramicsPowiat bolesławiecki apartments
~~Brunatnożółty Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a): Szpital ten to tragedia dwa dni temu byłem z małżonką na sor a tam około 40 ludzi w kolejce ludzie to jest nie do pomyślenia jak można dopuścić do czegoś takiego a w święta znajomego mamę odesłali z kwitkiem bo lekarza brakowało i oni jeszcze się chwalą tym szpitalem wstyd i hańba
""Grant są to środki finansowe powierzone osobie fizycznej, zespołowi lub placówce badawczej przeznaczone na opłacenie kosztów działalności badawczej. Środki te można przeznaczać na różne cele, od zakupu niezbędnego sprzętu, przez koszty podróży, aż po wynagrodzenia zespołu badawczego."
godna kaska do przytulenia ;)"""
i wszystko jasne Panie Kamilu - bedzie na nowe mandolinki ;)
~~Brunatnożółty Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a): Szpital ten to tragedia dwa dni temu byłem z małżonką na sor a tam około 40 ludzi w kolejce ludzie to jest nie do pomyślenia jak można dopuścić do czegoś takiego a w święta znajomego mamę odesłali z kwitkiem bo lekarza brakowało i oni jeszcze się chwalą tym szpitalem wstyd i hańba
""Grant są to środki finansowe powierzone osobie fizycznej, zespołowi lub placówce badawczej przeznaczone na opłacenie kosztów działalności badawczej. Środki te można przeznaczać na różne cele, od zakupu niezbędnego sprzętu, przez koszty podróży, aż po wynagrodzenia zespołu badawczego."
~~Ciemnoczekoladowa Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a): Szpital ten to tragedia dwa dni temu byłem z małżonką na sor a tam około 40 ludzi w kolejce ludzie to jest nie do pomyślenia jak można dopuścić do czegoś takiego a w święta znajomego mamę odesłali z kwitkiem bo lekarza brakowało i oni jeszcze się chwalą tym szpitalem wstyd i hańba
Która z wielu spółek założonych w 2024 roku bedzie realizowała granta czy może???:
OŚRODEK BADAWCZO - LECZNICZY J.B. MEDICA z prezes Panią Jolą ;)
KRS 0001147202
I jakimś zbiegiem okoliczności zarejestrowana 31.12.2024 ;)