Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Artyści dla WOŚP 2025 – Wspaniała zabawa i muzyka w Bolesławcu!
~~-- niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 15:18
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ponoć wośp wyśle dzieci w Kotlinie Kłodzkiej na ulice celem zbierani datków na orkiestrę. Może coś skapnie powodzianom ?

Ponoć mamusia znalazła cię na polu kapusty .Czy to prawda Czytelniku??
Zastosowana autokorekta

Nie znalazła ale urodziła . Ale nawet ona nie wie kto był moim ojcem , najprawdopodobniej kierowca ciężarówki ze wschodu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 15:24
~~-- napisał(a): Nie znalazła ale urodziła . Ale nawet ona nie wie kto był moim ojcem , najprawdopodobniej kierowca ciężarówki ze wschodu.

Nie pierwszy raz ktoś cię okłamał g.ł.ą.b.i.e :D
~~Anonimowy niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 16:38
Chciałbym się pochwalić, że znam Michała Szweda.
~~DA niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 17:13
Szkoda mi tych młodych ludzi, którzy angażują się w zbiórce pieniędzy na WOŚP. Ile z tych pieniędzy rzeczywiście idzie na pomoc...? Ile z tych pieniędzy zamiast na pomoc poszły na bilbordy wyborcze...? ZERO KASY NA BILBORDY!
~~Lucjan niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 17:29
~~DA napisał(a): Szkoda mi tych młodych ludzi, którzy angażują się w zbiórce pieniędzy na WOŚP. Ile z tych pieniędzy rzeczywiście idzie na pomoc...? Ile z tych pieniędzy zamiast na pomoc poszły na bilbordy wyborcze...? ZERO KASY NA BILBORDY!

Ja zamiast Owsiakowi dam na TV Republikę . Oni tez tam nieźle leczą dzieci , a zarobki mają mizerne.Wiem że tam mi moich 5 zł nie ukradną. Sakiewicz to wygląda jak kościotrup, skóra i kości.
~~PanM niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 19:47
Ta cała awantura, która wytworzyła się obecnie wokół WOŚP, jest zła i skrajnie nieodpowiedzialna, gdyż jeszcze bardziej dzieli Polaków. Odpowiedzmy sobie zatem na fundamentalne pytanie. Kto upolitycznił tę zbiórkę? - napisał Najman
~~ niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 20:24
~~PanM napisał(a): Ta cała awantura, która wytworzyła się obecnie wokół WOŚP, jest zła i skrajnie nieodpowiedzialna, gdyż jeszcze bardziej dzieli Polaków. Odpowiedzmy sobie zatem na fundamentalne pytanie. Kto upolitycznił tę zbiórkę? - napisał Najman

Panie bimber łączy polaków a jak na zagryzkę ser to już bajka. W rozliczeniu biorą po dwa trzy sery !
~~Orzechowy Miłorząb niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 21:39
Ludzie obudźcie sie ..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.