~~Burobrązowa Surfinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Amarantowa Opuncja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~x napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawozłoty Hiacynt napisał(a): Tusk jest najbardziej znienawidzonym premierem Polski.Teraz wierzę,że to agent niemiecki, zwija Polskę.
Ciebie nawet twoja rodzina nie nawidzi Pisowska szmato !
Ot, kultura wyborcy PO/ brawo
Do was j e b ane Piskorski trzeba zwracać się z możliwie najwyższym chamstwem!
Dokładnie! Gonić pisowskich kłamców najlepiej na Węgry albo do Łukaszenki!! Pisowska swołycz!!
~~Ochrowy Berberys napisał(a): No trzeba podnieść ceny, pokryć mariaż z wleniem, przejazdy służbowymi samochodami pracowników po śniadanka do lewiatana.
~~Knut napisał(a): Czas skończyć z tym bizancjum. Najdroższa woda w okolicy Bolesławcu, najdroższy podatek od nieruchomości, najdroższe paliwo. A teraz jako pierwsi przekroczyliśmy 5 zł w okolicy za wodę. Niech opozycja zapyta dyrektora pwik czy bolesławianie nie dopłacają za remonty we Wleniu Lwówku i gdzie tam jeszcze. Zapomniałem nie mamy opozycji.
~~Siwawy Chmiel napisał(a): Ludzie o co wam chodzi,ŚMIEJMY SIĘ,BUZIE SZEROKO.Miłego dnia dla wszystkich uśmiechniętych.
~~Knut napisał(a): Czas skończyć z tym bizancjum. Najdroższa woda w okolicy Bolesławcu, najdroższy podatek od nieruchomości, najdroższe paliwo. A teraz jako pierwsi przekroczyliśmy 5 zł w okolicy za wodę. Niech opozycja zapyta dyrektora pwik czy bolesławianie nie dopłacają za remonty we Wleniu Lwówku i gdzie tam jeszcze. Zapomniałem nie mamy opozycji.