Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bezrobocie w Bolesławcu: Stabilizacja czy początek problemów? 112 osób z wyższym wykształceniem bez pracy!
~~Zgniła Trzmielina niezalogowany
5 godz. 43 min. temu
~~bnm napisał(a): Bolesławiec to dno i będzie coraz większym , dobra praca tylko w urzędzie miasta i powiecie , ale tam nie trzeba mieć kwalifikacji tylko zaplecze partyjne , pozostałe obszar zawodowy to dno , jest to przykre ale prawdziwe , do tego ceny nieruchomości + koszty ala Wrocław , gdzie paliwo jest nawet tańsze ;

To prawda
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marengo Jodła niezalogowany
5 godz. 43 min. temu
Myślę że to nie są pechowi absolwenci z Collegium Humanum.
?
~~Pomidorowy Łubin niezalogowany
5 godz. 41 min. temu
Na pewno są tacy, najpewniej z PiSu
~~Jasnobrązowa Lepnica niezalogowany
5 godz. 23 min. temu
~~Danka napisał(a): Te magistra i inżyniery to niczego nie potrafią ani niczego nie umieją dzisiaj, poziom studiów jest na poziomie dawnego technikum. Brać się za uczciwą pracę i zawsze mogą założyć własną firmę Skoro miałem taką wiedzę.

Niestety ale taka jest prawda że teraz dyplom a wykształcenie to dwie różne rzeczy.
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 godz. 1 min. temu
~~Zgniła Trzmielina napisał(a): Zgniła Trzmielina

- Zgniła Trzmielina -
I ty myślisz że w urzędach zarabiają krocie ?? Jeżeli tak myślisz, to się mylisz. Dlaczego tak długo otwierali file paszportową ?? Bo nie mieli pracowników. W urzędach zależy ile zarabiasz od stażu. Niektóre osoby zarabiają mniej niż kasjerka na kasie w biedronce.
3 godz. 44 min. temu
W Bolesławcu nie ma:
- Porządnego kina
- Porządnych basenów
- Porządnej galerii
- Klubu tanecznego dla młodzieży
- Dla najmłodszych także mało jest atrakcji.
A wy chcecie w Bolesławcu zarabiać po 6.000 tys zł netto ?? Ale za to na lato jest dwie imprezy dni Bolesławca i dni Ceramiki i na tym kończą sie imprezy. 30 lat temu w Bolesławcu było 3 dyskoteki… Brytania , TipTop(imperium) i zapis. O 1.00 rano nie było problemu się najeść a teraz ?? Zimą 18:00 godzina i miasto umiera … Latem 20:00 i to samo
~~Ciemnoróżowy Tulipanowiec niezalogowany
3 godz. 38 min. temu
~~Pomarańczowożółta Acidantera napisał(a): Może redakcja uzupełni artykuł o informacje dotyczące ukończonych uczelni i kierunków studiów przez tych 112 bezrobotnych z wyższym wykształceniem/

Nie wolno takich danych podawać.
3 godz. 36 min. temu
Aaaa i zapomniałem napisać 30 lat temu na każdy większym osiedlu była meta z alkoholem i z fajkami. A degustatorzy trawki tez nie mieli problemu z dilerami bo albo przyjeżdżał autem albo na rowerze i tez byli na każdym większym osiedlu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.