Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zakłady Ceramiczne "Bolesławiec" odtworzą i podarują mieszkance Los Angeles jej ceramiczną pamiątkę
~~Rudobrunatnyrudawy Miłek niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 22:32
O ceramice bedzie glosno jak upadnie bo platforma nie umie rzadzic
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kredowobiały Pigwowiec niezalogowany
16 stycznia 2025r. o 20:24
~~Rudobrunatnyrudawy Miłek napisał(a): O ceramice bedzie glosno jak upadnie bo platforma nie umie rzadzic
jeśli w zarządzie zasadzie stary mjetek z ielonej konczynki zapewne tak dobrze umie mieszsac
~~Kredowobiały Pigwowiec niezalogowany
16 stycznia 2025r. o 21:23
~~-- napisał(a): Nie ze...jcie się z powodu tego JEDNEGO zestawu. Niektórzy komentujący zachowują się jakby ceramika przekazywała całego TIRa wyrobów dodatkowo finansowanego bezpośrednio z wypłat pracowników. Ten gest ma symbolizować nadzieję na odbudowanie domu, życia. Polak to się musi do wszystkiego przywalić, nie pomagasz- źle, pomagasz- jeszcze gorzej. Niektórzy to są wiecznie niezadowoleni i po prostu muszą wszystko krytykować. Wiele firm i osób publicznych mówi o swoich wkładach w zbiórki na różne cele więc nie wiem co się tu nagle cześć osób spięła. Zastosowana autokorekta
Najpierw zadajcie o swoich poszkodowanych a co mnie jakaś tam z Los Angeles nikt jej nie kazał tam przebywać skoro sta.c ja było na taki raj to chyba na serwis też ja stać. Przed apokalipsa to się nikt nie uchroni
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza