Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Organista na ślub

~~Jasio niezalogowany
20 stycznia 2025r. o 20:15
Na co wam organista. Ponoć zawodowy dyrektor bolesławieckiego szpitala to wybitny mandolinista. Niczym Dyzma. ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mika niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 11:21
Widać normalnych i kulturalnych ludzi już nie ma.Nie wiem po co te teksty ale widać nie mają nic mądrego do powiedzenia.Przykre to .
~~Burozielona Rzeżucha niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 12:01
~~Mika napisał(a): Widać normalnych i kulturalnych ludzi już nie ma.Nie wiem po co te teksty ale widać nie mają nic mądrego do powiedzenia.Przykre to .

Mika. Nie zniechęcaj się wpisami tych durni.
Ze swojej strony , jeśli to ślub kościelny, to najlepsza jest Pani organistka od ks, Kusika z Placu Zamkowego.
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
~~Adwokat diabła niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 12:30
ŚLUB NA WYPASIE Z ORGANISTĄ Z KREDYTU U BOCIANA A ROZWODZIK ZA TRZY ,CZTERY LATA PO CICHUTKU.
~~Burozielona Rzeżucha niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 13:09
~~Adwokat diabła napisał(a): ŚLUB NA WYPASIE Z ORGANISTĄ Z KREDYTU U BOCIANA A ROZWODZIK ZA TRZY ,CZTERY LATA PO CICHUTKU.

No coś ty. Dlaczego zdradzasz szczegóły swojego marnego życia??
~~Złotawordzawy Śniedek niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 14:28
spróbuj przed ślubem powiedzieć
że chcesz podpisać INTRECYZĘ
to masz ślub z głowy
~~Złotawordzawy Śniedek niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 14:28
INTERCYZĘ
~~Kupiłem nick niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 15:09
Mika … powiedz sobie tak przed ślubem.

Na ślub i organistę mnie stać to na rozwód także będzie mnie stać!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!