Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kopnął policjantkę podczas interwencji – 50-latek trafił do aresztu
~~Kupiłem nick niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 15:18
Dziwny gość… jak miał już zamiar uderzyć policjantkę wiedząc że pójdzie siedzieć to mógł jej zaj€bać w łeb i wybić z 3 zęby lub połamać nos.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piotr niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 15:52
A jak oni kopią i biją to cisza.
~~Srebrny Cis niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 15:53
nie ma ciszy
~~Oranżowa Kufea niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 15:54
~~Piotr napisał(a): A jak oni kopią i biją to cisza.

KRETYN....
~~Mieszkaniec niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 16:40
~~Kupiłem nick napisał(a): Dziwny gość… jak miał już zamiar uderzyć policjantkę wiedząc że pójdzie siedzieć to mógł jej zaj€bać w łeb i wybić z 3 zęby lub połamać nos.

Jego już wszyscy mają dosyć, nagminnie wzywa policję i karetkę bez potrzeby albo kładzie się na drodze. Jego to zamiast do wiezeinia tonpowinni zamknąć na Tysiąclecia bo z głową nie tak I to bardzo. Jemu o to właśnie chodzi aby go zamykali. Tam ma ciepło, jedzenie podane pod nos, lekarz itd. Gdzie mu będzie lepiej? Jak on śpi po piwnicach.
~~Płomiennoruda Przylaszczka niezalogowany
21 stycznia 2025r. o 19:50
Kiedyś na ulicy na której mieszkałem też taki cwaniak się wychylił. Przyjechało 2 milicjantów a on wystartował do nich. Jak wzięli pały i na asfalcie go wypałowali to się zlał i ze...ł. Potem wrzucili go jak worek z kartofli do suki i zabrali na Komendę. Jak go zobaczyłem po wypuszczeniu to kolor śliwek węgierek jest jaśniejszy od jego pleców. Finał był jednak taki, że więcej takich z nim incydentów nie pamiętam.

Zastosowana autokorekta

~~Jasnogranatowa Gynostemma niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 7:27
~~Kupiłem nick napisał(a): Dziwny gość… jak miał już zamiar uderzyć policjantkę wiedząc że pójdzie siedzieć to mógł jej zaj€bać w łeb i wybić z 3 zęby lub połamać nos.

Normalny człowieku jesteś?
~~Kupiłem nick niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 8:26
~~Jasnogranatowa Gynostemma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Dziwny gość… jak miał już zamiar uderzyć policjantkę wiedząc że pójdzie siedzieć to mógł jej zaj€bać w łeb i wybić z 3 zęby lub połamać nos.

Normalny człowieku jesteś?

Jak najbardziej … wyrażam swoje zdanie. Tak chłop za kopa poszedł siedzieć. To jak już chciał ją uderzyć to mógł jej odrazu wybić zęby lub połamać nos. Za kopa taka sama karę dostanie co za wybicie 3 zębów
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza