Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec: Budżet przeszedł wśród kłótni i wyzwisk
~~xyz niezalogowany
6 lutego 2025r. o 12:33
~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .

A wiesz że żeby uczestniczyć w przetargu ,trzeba spełnić jego warunki ? Wiesz czy tylko tak perdolisz bez sensu ?

Wyraźnie pisze ,że jego materiały miały wyższe parametry od konkurenta , podatki płaci w Gminie a jest traktowany po macoszemu ,wniosek zawsze można uzupełnić ,,co do jak to piszesz ,,perdolenia'' to pilnuj swojej starej bo ona daje bez przetargu za wino .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ONA niezalogowany
6 lutego 2025r. o 12:38
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .

A wiesz że żeby uczestniczyć w przetargu ,trzeba spełnić jego warunki ? Wiesz czy tylko tak perdolisz bez sensu ?
Wyraźnie pisze ,że jego materiały miały wyższe parametry od konkurenta , podatki płaci w Gminie a jest traktowany po macoszemu ,wniosek zawsze można uzupełnić ,,co do jak to piszesz ,,perdolenia'' to pilnuj swojej starej bo ona daje bez przetargu za wino .

To stwierdził te wyższe parametry , ty ? Swojej matki pilnuj bo ona daje bez przetargu ,na zeszyt.
~~Pomarańczowoczerwony Chaber niezalogowany
6 lutego 2025r. o 14:36
~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .

I oto wchodzi ONA cała na biało. Wie, o który przetarg chodzi i sprowadza dyskusję do poziomu rynsztoka.
~~ona niezalogowany
6 lutego 2025r. o 14:49
~~Pomarańczowoczerwony Chaber napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .

I oto wchodzi ONA cała na biało. Wie, o który przetarg chodzi i sprowadza dyskusję do poziomu rynsztoka.

Jakiego rynsztoka Roberowiczu ,pilnuj swojej starej bo ona daje bez przetargu za wino '' to kto wiejska ślepoto napisał ? Do roboty lenie śmierdzące, lać was po tych waszych durnych mordach.
~~Dyniowa Szydlica niezalogowany
6 lutego 2025r. o 15:13
Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?
~~ONA niezalogowany
6 lutego 2025r. o 15:24
~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?

Ja nie zaczynam tylko się bronię. Nie pozwolę sobie wchodzić na głowę.
~~ha ha niezalogowany
6 lutego 2025r. o 17:52
~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .

To stwierdził te wyższe parametry , ty ? Swojej matki pilnuj bo ona daje bez przetargu ,na zeszyt.

Słuchaj cwelu two ja matka daje i bierze do mordy za bełta ,moja dzisiaj miała by 110 lat więc się martw o swoją Qurewkę
~~do ONA niezalogowany
6 lutego 2025r. o 18:38
~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?

Ja nie zaczynam tylko się bronię. Nie pozwolę sobie wchodzić na głowę.

Ktoś opisał jaka jest sytuacja nie obrażając nikogo ,natomiast ty bydlaku piszesz do osoby która nie pisała złośliwe ,cytuję twoje słowa ,,PERDOLISZ BEZ SENSU '' i ty mówisz ,że się bronisz .?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza