~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .
A wiesz że żeby uczestniczyć w przetargu ,trzeba spełnić jego warunki ? Wiesz czy tylko tak perdolisz bez sensu ?
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .
A wiesz że żeby uczestniczyć w przetargu ,trzeba spełnić jego warunki ? Wiesz czy tylko tak perdolisz bez sensu ?
Wyraźnie pisze ,że jego materiały miały wyższe parametry od konkurenta , podatki płaci w Gminie a jest traktowany po macoszemu ,wniosek zawsze można uzupełnić ,,co do jak to piszesz ,,perdolenia'' to pilnuj swojej starej bo ona daje bez przetargu za wino .
To stwierdził te wyższe parametry , ty ? Swojej matki pilnuj bo ona daje bez przetargu ,na zeszyt.
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .
~~Pomarańczowoczerwony Chaber napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .
I oto wchodzi ONA cała na biało. Wie, o który przetarg chodzi i sprowadza dyskusję do poziomu rynsztoka.
Jakiego rynsztoka Roberowiczu ,pilnuj swojej starej bo ona daje bez przetargu za wino '' to kto wiejska ślepoto napisał ? Do roboty lenie śmierdzące, lać was po tych waszych durnych mordach.
~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dobra gmina napisał(a): Spotkałem rozżalonego przedsiębiorcę z ternu Gminy Nowogrodziec ,który powiedział ,że obecne rządy są o wiele gorsze od poprzednich, Gmina ogłosiła przetarg na wykonanie zadania i co się okazuje miejscowy przedsiębiorca nie zostaje w ogóle dopuszczony do przetargu a twierdzi ,że jego materiały mają lepsze parametry od firmy zewnętrznej .Napisał bym więcej ale znając obecnie rządzących był bym następnym zgłoszonym do Sądu o p;mówienia .
Wyraźnie pisze ,że jego materiały miały wyższe parametry od konkurenta , podatki płaci w Gminie a jest traktowany po macoszemu ,wniosek zawsze można uzupełnić ,,co do jak to piszesz ,,perdolenia'' to pilnuj swojej starej bo ona daje bez przetargu za wino .
To stwierdził te wyższe parametry , ty ? Swojej matki pilnuj bo ona daje bez przetargu ,na zeszyt.
Słuchaj cwelu two ja matka daje i bierze do mordy za bełta ,moja dzisiaj miała by 110 lat więc się martw o swoją Qurewkę
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dyniowa Szydlica napisał(a): Ty ONA sprowadzasz dyskusję na taki poziom. Takie macie standardy w nowym Referacie?
Ja nie zaczynam tylko się bronię. Nie pozwolę sobie wchodzić na głowę.