Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rekordowa licytacja w Bolesławcu! Rzeźba Marka Zygi sprzedana za 25000 złotych, a potem… jeszcze jedna za 12000 zł!
~~Płomiennoruda Brodia niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 20:23
Super. A nawet extra!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~WOŚP niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 20:52
Bardzo podoba mi się PISowskie wycie czym bardziej próbują obrzydzić WOŚP tym więcej jest pieniędzy ,poszedłem do kuchni na kolację to na koncie orkiestry było 80 milionów .zjadłem kolację włączam telewizor a tam już ponad 90 milionów . Ciekawe ile Wrocławska diecezja nazbierała dzisiaj na zakup organ ?
~~Bordowa Stokrotka niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 22:15
~~Złotawa Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~WOŚP napisał(a): Bardzo podoba mi się PISowskie wycie czym bardziej próbują obrzydzić WOŚP tym więcej jest pieniędzy ,poszedłem do kuchni na kolację to na koncie orkiestry było 80 milionów .zjadłem kolację włączam telewizor a tam już ponad 90 milionów . Ciekawe ile Wrocławska diecezja nazbierała dzisiaj na zakup organ ?

Ciemnoto czy nie widzisz że to nie chodzi o pisowskie wycie , czy czyjekolwiek???? Naiwność narodu jest ogromna , płacą chorendalne składki podatki , prąd najdroższy w Europie , i jeszcze dokładają się Owsiakowi. Powiedz mi w takim razie jak kolejne rządy mają mieć respekt przed takim narodem ? Że mimo że każdy kolejny rząd okrada z kasy naród na leczenie nie ma na chore dzieci zbiórki ? Koszmar

Nie dyskutuj z nim 8* zrobiło mu trociny z mózgu
~~Złoty melon niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 22:19
Róbta co chceta.
Jak chceta to sobie zróbta.
~~Gołębi Krokus niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 22:23
Dobrze jest społeczeństwo jest mądrzejsze o tych porąbanych ...ów i chciwego zakonnika.

Zastosowana autokorekta

~~Gołębi Krokus niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 22:24
~~WOŚP napisał(a): Bardzo podoba mi się PISowskie wycie czym bardziej próbują obrzydzić WOŚP tym więcej jest pieniędzy ,poszedłem do kuchni na kolację to na koncie orkiestry było 80 milionów .zjadłem kolację włączam telewizor a tam już ponad 90 milionów . Ciekawe ile Wrocławska diecezja nazbierała dzisiaj na zakup organ ?

też lubię jak ten kwik ...ów. Niech wpłacają na ojca dyrektora jakim Żal d... ę ściska

Zastosowana autokorekta

~~co za kaczy cep niezalogowany
przedwczoraj o 4:00
~~Poczerwieniała Kolkwicja napisał(a): Wszystko ukartowane....? - aby odnieść prestiż

,,aby odnieść prestiż '' PiSi tłuku , nie używaj słów , o znaczeniu których nie masz zielonego pojęcia.
~~Wiśniowy Kleome niezalogowany
przedwczoraj o 5:39
Popieram
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.