Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wyrżnęli kolejne drzewo, tym razem na Sądowej [WIDEO]
~~Cyklamenowa Bergenia niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 15:53
Przeciez tam sa laweczki do odpoczynku dla ludzi w sloneczny dzien,Teraz bedziemy sie prazyc w sloncu,Co oni w tym ratuszu wyprawiaja ,Biedne te nasze miasto niestety,Bloki ,bloki ,betonuja kazdy kawalek zieleni,Czas chyba zeby ktos w koncu im wygarnal to na posiedzeniu rady miasta,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowa Aralia niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 16:02
~~Białoszary Sundaville napisał(a): Jak ja czytam te wypociny redaktora to mi sie niedobrze robi. Dyrektor sie usprawiedliwia, co się ma usprawiedliwiać i przed kim przed panem. Ma ważną decyzje o wycięciu i wycina. Jak by nie daj boże to drzewo perzy większym wietrze spadło komuś na głowę to byłby szum na 100 fajerek. Korzenie tego drzewa wysadziły duża cześć chodnika i stwarzało rzeczywiste zagrożenie. Posadza dziesięć innych, które bedą podlewane przez pieski i z tych 10 zostaną może 2.Czy ktoś wtedy będzie biadolił ? Brawo służby.

PIER DOLEC
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 16:10
Bo na tym drzewie wróble kupczyły na samochody niemieckie
~~To mówiłem ja Jarząbek niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 16:23
~~Białoszary Sundaville napisał(a): Jak ja czytam te wypociny redaktora to mi sie niedobrze robi. Dyrektor sie usprawiedliwia, co się ma usprawiedliwiać i przed kim przed panem. Ma ważną decyzje o wycięciu i wycina. Jak by nie daj boże to drzewo perzy większym wietrze spadło komuś na głowę to byłby szum na 100 fajerek. Korzenie tego drzewa wysadziły duża cześć chodnika i stwarzało rzeczywiste zagrożenie. Posadza dziesięć innych, które bedą podlewane przez pieski i z tych 10 zostaną może 2.Czy ktoś wtedy będzie biadolił ? Brawo służby.

Wygląda to jakby pisane podczas pracy w urzędzie.
Wszystko oparte na grybaniu. Idąć Twoim tokiem rozumowania nie powinno być żadnego drzewa bo może spać, krawężnika bo można się na nim przewróćić, windy bo może się zerwać, samochodu czy roweru bo mogą być przyczyną nieszczęścia.
A nie czekaj. Wszystko wymienione poza drzewem badane jest przez specjalistę a do stanu drzew w mieście nie mamy takiego. Chyba że jest nim "pani Gienia z pokoju 202"
~~Bolek niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 16:46
Jak tak martwią się o zdrowie, i życie ludzi .niech wytną wszystkie drzewa ,koło dróg. a nie w mieście .bo co wypadek ,to się czyta . uderzył w drzewo .,zginął na miejscu .a nie bajki piszą
~~Jasnoczerwona Jeżyna niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 17:33
Jak ktoś się nie zna to niech nie zabiera głosu . Drzewo na pierwszy rzut oka i z kilometra faktycznie wyglądało na zdrowe. Ale jak podszedłem bliżej widać było , że zaczyna je 'zjadać ' od dołu a poza tym już było w nim widać jopę jak się przechodziło obok tego pnia. Jak nie wytną spadnie na głowę to też jadem plujecie. Jedyny problem widzę w słabej jakości nowych nasadzeń i ich małej ilości.
~~spostrzegawczy Dobromir niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 17:42
~~Jasnoczerwona Jeżyna napisał(a): Jak ktoś się nie zna to niech nie zabiera głosu . Drzewo na pierwszy rzut oka i z kilometra faktycznie wyglądało na zdrowe. Ale jak podszedłem bliżej widać było , że zaczyna je 'zjadać ' od dołu a poza tym już było w nim widać jopę jak się przechodziło obok tego pnia. Jak nie wytną spadnie na głowę to też jadem plujecie. Jedyny problem widzę w słabej jakości nowych nasadzeń i ich małej ilości.

Potwierdzam ,też widziałem jopę .
~~Kasztanowaty Cedr niezalogowany
28 stycznia 2025r. o 17:58
Będą słupki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.