Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wykształceni, ale bezrobotni! Dlaczego dyplom nie gwarantuje pracy w Bolesławcu?
~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
2 godz. 22 min. temu
~~Ela napisał(a): No mamy uśmiechniętą Polskę

Chcesz zarobić ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~co za dno niezalogowany
2 godz. 17 min. temu
~~Ciemnoszary Winorośl napisał(a):
Ktoś napisał: ~~EWA napisał(a): PO PROSTU WYPADAŁOBY PODZIĘKOWAĆ LUDZIOM W WIEKU EMERYTALNYM, ABY CIESZYLI SIE EMERYTURĄ ( MOCNO ZASŁUŻONĄ....) A ZATRUDNIĆ MŁODYCH WYKSZTAŁCONYCH, CHETNYCH DO PRACY....!!!! NIE MAMY JESZCZE DOŻYWOTNEGO PRAWA DO PRACY...????!!!!

Chętnie pójdę na emeryturę. Jeżeli będzie wynosic chociaż połowę mojej pensji. Ale gdybym.teraz poszła to wynosiłaby 1700 zł a pomagam jeszcze matce i dzieciom.finansowo. gdybym.moala 1700 zł wszyscy w mojej rodzinie by przymierali głodem. Nią wystarczy nawet na czynsze i prądy. Mam wybir: pracować do u...nej śmierci albo zdechnąć z głodu. Zastosowana autokorekta

np.kase z ofe przekazali grekom,a kto bogatemu zabroni dysponować nie swoją kasą ?,to lud ciemny takich wybrał, więc morda w kubeł i uśmiech na usta
~~Perłowa Alstremeria niezalogowany
1 godz. 2 min. temu
Na ściągali ruskich z ukraińskimi paszportami a teraz ściągają kolumbijczyków .
~~Brudna Śnieguliczka niezalogowany
46 min. temu
~~Amarantowy Eukomis napisał(a): Od wielu miesięcy ZAKŁADY CERAMICZNE poszukują specjalisty do sprzedaży eksportowej z językiem angielskim, a i niemiecki mile widziany - znam oba, przepracowalam 5 lat obslugując zagraniczne kontrakty. Jakim cudem nikt do mnie nawet nie oddzwonił? A ogloszenie jak wisiało od miesięcy, tak wisi... Pracę już zmienilam, także nie jestem zainteresowana. Ale to interesujące, co te nieroby w miejskich zakladach robią, skoro CV splywają, a nie oddzwonia nikt...

bo to jest dla picu ogloszenie a pewnie już ziomek partyjny dostał posadke
~~Brudna Śnieguliczka niezalogowany
45 min. temu
~~Biała Krokosmia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Abc napisał(a): A ile jest takich miejsc gdzie stołki zajmują emeryci zamiast przyjmować młodych... nie szans zdobyć doświadczenia a wszędzie doświadczenie jest wymagane.
I jeszcze jedno... przyjmowanie osób po znajomości lub po rodzinie....

Po znajomości i przez rodzinę to to samo chyba?

no nie znajomości a rodzina to raczej inna bajka, partyjne kolesie stołki mają , a rodzina to już można liczyć na ciocie wujka, chociaż w naszym ratuszu znaczy to jedno i to samo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.