Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wykształceni, ale bezrobotni! Dlaczego dyplom nie gwarantuje pracy w Bolesławcu?
~~Jasnogranatowa Iglica niezalogowany
4 lutego 2025r. o 23:59
Brak rąk do pracy… rąk do pracy jest mnóstwo, tylko niech te głupie barany zaczną przyjmować!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielona Tawuła niezalogowany
5 lutego 2025r. o 10:25
~~Jasnogranatowa Iglica napisał(a): Brak rąk do pracy… rąk do pracy jest mnóstwo, tylko niech te głupie barany zaczną przyjmować!

Ja mam sąsiada nieroba ,który mówi ,że za mniej jak 50 zł za godzinę to on nie będzie pracował, woli iść do MOPSu.
~~Cynamonowa Nemezja niezalogowany
5 lutego 2025r. o 15:39
~~Zielona Tawuła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnogranatowa Iglica napisał(a): Brak rąk do pracy… rąk do pracy jest mnóstwo, tylko niech te głupie barany zaczną przyjmować!

Ja mam sąsiada nieroba ,który mówi ,że za mniej jak 50 zł za godzinę to on nie będzie pracował, woli iść do MOPSu.

a co mops daje nierobom? to moze też pójdziemy:)))?
5 lutego 2025r. o 15:39
praca w mieście najlepiej za 20 zl bez umowy tak placa w naszym grajdole
~~pytanie za 50 zł niezalogowany
5 lutego 2025r. o 15:40
~~Cynamonowa Nemezja napisał(a): praca w mieście najlepiej za 20 zl bez umowy tak placa w naszym grajdole

Po studiach ?
5 lutego 2025r. o 15:46
studia nie daja pracy, tylko nieliczne kierunki to gwarancja dobrego zawodu i dobrej pensji.... reszta to zawód praktyka i doświadczenie nabywane latami
~~taka prawda niezalogowany
5 lutego 2025r. o 15:59
~~Cynamonowa Nemezja napisał(a): studia nie daja pracy, tylko nieliczne kierunki to gwarancja dobrego zawodu i dobrej pensji.... reszta to zawód praktyka i doświadczenie nabywane latami

I dlatego edukację skończyłeś na podstawówce , a teraz płaczesz że tyrasz za 2 dychy bez umowy .Logiczne, bardzo.
~~Żółty Nachyłek niezalogowany
6 lutego 2025r. o 13:00
~~Amarantowy Eukomis napisał(a): Od wielu miesięcy ZAKŁADY CERAMICZNE poszukują specjalisty do sprzedaży eksportowej z językiem angielskim, a i niemiecki mile widziany - znam oba, przepracowalam 5 lat obslugując zagraniczne kontrakty. Jakim cudem nikt do mnie nawet nie oddzwonił? A ogloszenie jak wisiało od miesięcy, tak wisi... Pracę już zmienilam, także nie jestem zainteresowana. Ale to interesujące, co te nieroby w miejskich zakladach robią, skoro CV splywają, a nie oddzwonia nikt...

Olali cię, bo mieli zapewne lepsze oferty niż twoja, a ty nie byłaś taką gwiazdą eksportu, na jaką się tutaj kreujesz.
Pracodawca zawsze kontaktuje się tylko z wybranymi kandydatami i to jest oczywista oczywistość - cytując klasyka.
Taka specjalistka jak ty powinna to wiedzieć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!