Panie Robercie na Pana miejscu nigdy bym się nie podpisał pod taka nierównością chociaż by mi.. kazano..?? a oddałem na Pana głos oczekiwałem sprawiedliwości. Zawiodlem się okropnie!!!!
~~Przekrwiona Kokoryczka niezalogowany 2 lutego 2025r. o 16:58
~~wyborca napisał(a): Panie Robercie na Pana miejscu nigdy bym się nie podpisał pod taka nierównością chociaż by mi.. kazano..?? a oddałem na Pana głos oczekiwałem sprawiedliwości. Zawiodlem się okropnie!!!!
Szkoda, że Robert przeszedł całkiem na ratuszową stronę mocy ...
Czy ktoś nad tym panuje!!!
W takich sprawach nie powinno być w ogóle polityki.
BKS Bolesławiec :
1 Junior starszy
2 Junior młodszy
3 Trampkarz
4 3x młodzik
Razem 7 grup wiekowych
=53 tys na wszytko
Fa Bolesławiec szkółka komercyjna (prywatna)
1. młodzik w najniższej lidze
Razem 1 grupa wiekowa
=53 tys zł.
Kolonia Bolesławiec
Dziewczynki z tego co każdy wie każdy klub w Bolesławcu ma dziewczynki.
Na same dziewczynki:
50 tys zł.
Wszystkie inne sporty pominięte kompletnie.
Dramat.
Jak zwykle jak co roku zasada, tydzień pomarudzą i później ucichnie ale będzie się czym dzielić.
Jeszcze raz napiszę dramat dla podkreślenia tego co wyprawiają od tylu lat nasi rządzący!!!
I wy się jeszcze chwalicie tym jak niesprawiedliwie rozdysponowane zostały te środki. To razaca dysproporcja. To wola o pomstę do nieba. Przed samymi wyborami pokazaliście na kogo nie głosować
A dlaczego nie są ujeci indywidualnie sportowcy a takich mamy którzy osiągaja sukcesy na pomostach światowych tylko nie ma dla nich klubów.. Za co mają się rozwijać? - jak sukcesy to car z dumą chodźi.
Bolesławiec:
blisko 100 mln zł na budowę kompleksu sportowo-wypoczynkowego
Jacek Jaworski; bko 2023-10-11
Bolesławiec:
blisko 100 mln zł na budowę kompleksu sportowo-wypoczynkowego
Budowa kompleksu sportowo-wypoczynkowego w Bolesławcu ma kosztować blisko 100 mln zł.
Dzisiaj miasto
otrzymało promesę z Polskiego Ładu na kwotę 30 mln zł,
na sfinansowanie drugiego etapu budowy.
Boiska sportowe,
lodowisko,
baseny solankowe
to tylko niektóre z atrakcji kompleksu rekreacyjno-sportowego w Bolesławcu.
Inwestycję podzielono na dwa etapy.
Teraz
dzięki rządowemu wsparciu ruszy przebudowa boisk sportowych.
Na obszarze pięciu hektarów
powstanie
sześć
boisk sportowych.
Projekt zakłada również
przebudowę
wszystkich dróg dojazdowych do bolesławieckiego Centrum Sportu i Rekreacji.
Otwarcie basenów i boisk sportowych zaplanowane zostało na przyszłoroczne wakacje.
Źródło:
Fakty TVP3 Wrocław ”
100 mln zł pan Piotr Roman wydaje na brodziki ( na ul Spacerowej
na terenach powodziowych )
a na
dzieci nie ma pieniędzy - zero zł !!
skandaliczne i haniebne działania
pana Romana .
Buta kroczy przed upadkiem .
Tak się " ko nkursy" nie rozwiazuje albo dajemy po równo albo nie. Po co te gadanie że stawiamy na rozwój sportowy dzieci młodzieży. Z tego co wiem to do siatkówki i boksu jest dużo chętnych to popularne dyscypliny.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.