~~Jurek Hannoversche Strasse napisał(a): Ja tam też wolę eurasy od złotówek dlatego pracuję na Niemca.
~~ napisał(a): Co się wrzynasz jak stringi w dupę? Jan mu nie tylko zarzuca a ma na to dowody których ten wiejski tłuk się boi .
~~Jurek Hannoversche Strasse napisał(a): Ja tam też wolę eurasy od złotówek dlatego pracuję na Niemca.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Co się wrzynasz jak stringi w dupę? Jan mu nie tylko zarzuca a ma na to dowody których ten wiejski tłuk się boi .
Skąd masz takie informacje miejski menelu , Jan wie doskonale jaka jest prawda , ta zakłamana ofiara losu nigdy nie przyzna się do swojej głupoty tak samo jak ty .
Miejski menelu , jestem gotów powiedzieć ci osobiście wszystko czego Jan tu nie napisze , starczy ci odwago anonimowy klepaczu w klawiaturę ? .
Możesz przyjść z Janem , podaj tylko czas i miejsce , może to być np. w redakcji Bolca .
Miłego dnia .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a)
.... podaj tylko czas i miejsce , może to być np. w redakcji Bolca .
dawaj Lucuś ....
za godzinkę abyś miał czas dojechać...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Osteria koleus napisał(a): Przypomina mi się tu czas kiedy ty pisałeś publicznie o dziecku swojego brata. I nie miałeś żadnego oporu by swoje brudy tu wyciągać ,mieszać w to dzieciaka i tym samym okazać się zwykłą społeczną szują.
Aby skomentować te kłamstwa musiałbym zniżyć się do twojego poziomu .
Pozdrawiam i miłego dnia życzę .