Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Kasztanowaty Czosnaczek niezalogowany
28 marca 2025r. o 9:11
Temperaturę powietrza mierzymy w skali Celsjusza ,
Trzęsienie ziemi w skali Richtera ,
Siłę wiatru w skali Beauforta ,
To skalę kłamstw powinniśmy mierzyć w Januszach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowaty Czosnaczek niezalogowany
28 marca 2025r. o 9:20
~~Jurek Hannoversche Strasse napisał(a): Ja tam też wolę eurasy od złotówek dlatego pracuję na Niemca.

Dziękuję za darmową reklamę , lecz bardziej by mi podobało się w całości …

Kfz-Handel-Export
Hannoversche Str.25
21079 Hamburg

14240
M21W2
28 marca 2025r. o 9:22
~~ napisał(a): Co się wrzynasz jak stringi w dupę? Jan mu nie tylko zarzuca a ma na to dowody których ten wiejski tłuk się boi .

Skąd masz takie informacje miejski menelu , Jan wie doskonale jaka jest prawda , ta zakłamana ofiara losu nigdy nie przyzna się do swojej głupoty tak samo jak ty .
Miejski menelu , jestem gotów powiedzieć ci osobiście wszystko czego Jan tu nie napisze , starczy ci odwago anonimowy klepaczu w klawiaturę ? .
Możesz przyjść z Janem , podaj tylko czas i miejsce , może to być np. w redakcji Bolca .
Miłego dnia .
~~Iliowobłękitny Głóg niezalogowany
28 marca 2025r. o 11:18
~~Jurek Hannoversche Strasse napisał(a): Ja tam też wolę eurasy od złotówek dlatego pracuję na Niemca.

Dziękuję za darmową reklamę , lecz bardziej by mi podobało się w całości …

Kfz-Handel-Export
Hannoversche Str.25
21079 Hamburg

~~ niezalogowany
28 marca 2025r. o 11:54
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Co się wrzynasz jak stringi w dupę? Jan mu nie tylko zarzuca a ma na to dowody których ten wiejski tłuk się boi .

Skąd masz takie informacje miejski menelu , Jan wie doskonale jaka jest prawda , ta zakłamana ofiara losu nigdy nie przyzna się do swojej głupoty tak samo jak ty .
Miejski menelu , jestem gotów powiedzieć ci osobiście wszystko czego Jan tu nie napisze , starczy ci odwago anonimowy klepaczu w klawiaturę ? .
Możesz przyjść z Janem , podaj tylko czas i miejsce , może to być np. w redakcji Bolca .
Miłego dnia .

DZISIAJ CZY JUTRO?
Pytam bo muszę to uzgodnić z kimś z redakcji.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 marca 2025r. o 12:05

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a)

.... podaj tylko czas i miejsce , może to być np. w redakcji Bolca .

dawaj Lucuś ....
za godzinkę abyś miał czas dojechać...;D
~~Bolecnauta niezalogowany
28 marca 2025r. o 12:09
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Osteria koleus napisał(a): Przypomina mi się tu czas kiedy ty pisałeś publicznie o dziecku swojego brata. I nie miałeś żadnego oporu by swoje brudy tu wyciągać ,mieszać w to dzieciaka i tym samym okazać się zwykłą społeczną szują.

Aby skomentować te kłamstwa musiałbym zniżyć się do twojego poziomu .
Pozdrawiam i miłego dnia życzę .

Chyba nie zaprzeczysz temu że sam zamieściłeś tu post o bratanku mieszając go w swoje brudne sprawy ;]
Ale teraz odpowiedz czy za godzinkę będziesz w redakcji czy tchórzliwie podkulisz pod siebie ogon.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 marca 2025r. o 12:25
CZEKAM I CZEKAM NA ODPOWIEDŹ A TU DUPA...;D

później się będzie tłumaczył że nie przeczytał a jak w końcu przeczytał to już było za późno...HAHAHAHAHAHA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza