Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
14240
M21W2
28 marca 2025r. o 16:30
Chyba nie zaprzeczysz temu że sam zamieściłeś tu post o bratanku mieszając go w swoje brudne sprawy ;] Chyba nie zaprzeczysz temu że SAM ZAMIEŚCIŁEŚ TU , powtarzam , TU POST O BRATANKU . Czytaj ze zrozumieniem "GNIDO" na jakie pytanie odpowiedziałem. Bez wciskania RYJA w moje sprawy rodzinne NIKCZEMNIKU nie potrafisz żyć.

Dopisane 28.03.2025r. o godz. 16:28:

Dwie kreseczki "~~" co z tym spotkaniem w redukcji Bolca, ustawiłeś coś.

Dopisane 28.03.2025r. o godz. 16:30:

Dwa wężyki, ~~ wężykiem, wężykiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
28 marca 2025r. o 17:44
Wszystkim zaskoczonym, że program gospodarczy Mentzena nie trzyma się kupy i to tylko zbiór tiktokowych hasełek dla gimbusów, przypominam że Mentzen chce nie tylko wprowadzić nowe podatki pogłówne i podnieść podatek od nieruchomości, ale również ograniczyć wydatki
Oprócz płatnych studiów, likwidacji ZUS i państwowych emerytur, zniesienia zasiłku pogrzebowego dla osób, które straciły bliskich i prywatyzacji opieki zdrowotnej, Mentzen chce się zabrać także za świadczenia 800+
Bo jak inaczej interpretować zapowiedzi jeszcze przed wprowadzeniem 800+, że brak waloryzacji tego świadczenia to będzie korzyść dla budżetu, dzięki której będzie można sfinansować jego obietnice ?

No chyba, żeby te slajdy to też był tylko taki żart

Tylko w takim razie, poza zakazem aborcji z gwałtu i postulatem intronizacji Chrystusa na Króla Polski, jakie poglądy Mentzena są prawdziwe?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 marca 2025r. o 17:52
''intronizacja''?...przecież to czyste hasełko nie niosące za sobą nic konkretnego...;D
Ążej chociaż podpisuje veta a jakiś ''malowany król'' co podpisze? ;D

a ''men-cen'' nawiązując do zakazu aborcji może postulować tę teraz każde poczęcie ma być ''niepokalane''...;D
28 marca 2025r. o 18:23
a teraz wracając do tego całego ''men-cena''...
myślę że przy takich dwóch tępych kandydatach jakimi są ''nic nie mogę'' i ''men-cen'' Trzaskowski wygra w ''cuglach''...;D

pierwszy wiadomo...tępak nie potrafiący się nawet poprawnie wysłowić i jego konszachty z kolesiami o pglądach wręcz faszystowskich...
drugi moim zdaniem dokonał ''seppuku'' i to podwójnego...
pierwszy akt to kiedy gwałt nazwał ''chwilową nieprzyjemnością '' i drugi kiedy powiedział że w jego ''idealnym świecie'' studia powinny być płatne...

resztę jego ''pomysłów'' o Żydach ,homoseksualistach i wyjściu z Unii pomijam bo tak może mówić tylko kompletnie odklejony od rozsądku idio/ta...
~~Szmaragdowozielona Kolczurka niezalogowany
28 marca 2025r. o 18:45
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Tristan da Cunha?
co to jest? ....rodzaj spagetti?....

37° 6′ S, 12° 17′ / 37° 6′ S, 12° 17′
Nie wiesz …??
Powinni ci natychmiast odebrać tytuł
wszechwiedzącego….!!!
28 marca 2025r. o 18:56
nigdy za takiego się nie miałem...
ale spoko... wyjaśnij mi co oznacza to co wklejasz?
bo to 37° 6′ S, to jakby namiar na coś ...chcesz mnie do jakiegoś gułagu wysłać?....towarzyszu....;D
~~Szmaragdowozielona Kolczurka niezalogowany
29 marca 2025r. o 6:15
- Nie no, bez jaj. Bez jaj. Nic takiego nie proponujemy. Naprawdę obraźliwe jest tego typu pytanie -
powiedział w "Punkcie widzenia Szubartowicza" Krzysztof Bosak , pytany o wypowiedzi Mentzena ws. służby zdrowia.
Konfederacja to rosyjski koń trojański , taki jak na Bolcu Janusz.
~~Cyklamenowa Nasturcja niezalogowany
29 marca 2025r. o 6:55
Zacznij wreszcie uczyć się zasady nie zaglądania
komuś w życie , nie zaglądania do portfela , nie wchodź w brudnych buciorach w ich rodzinne
konflikty ….
Zacznij lepiej codziennie spoglądać w lustro
by ujrzeć wreszcie w tym lustrze człowieka
a nie „Świnie” panie J.T …!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza