Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~ niezalogowany
28 marca 2025r. o 12:43
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Co się wrzynasz jak stringi w dupę? Jan mu nie tylko zarzuca a ma na to dowody których ten wiejski tłuk się boi .

Skąd masz takie informacje miejski menelu , Jan wie doskonale jaka jest prawda , ta zakłamana ofiara losu nigdy nie przyzna się do swojej głupoty tak samo jak ty .
Miejski menelu , jestem gotów powiedzieć ci osobiście wszystko czego Jan tu nie napisze , starczy ci odwago anonimowy klepaczu w klawiaturę ? .
Możesz przyjść z Janem , podaj tylko czas i miejsce , może to być np. w redakcji Bolca .
Miłego dnia .

TCHÓRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KŁAMCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAN PEŁNE GACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 marca 2025r. o 13:25
wiedziałem że wymięknie...HAHAHAHAHAHA
MIĘKISZON... ;D
ale to zrozumiałe bo boi się stanąć oko w oko z faktami...
drugi raz podkula kitę pod siebie a chciał tu ponownie rżnąć kazaczoka''...;D

''umykaj szczurku do dziury bo cię dopadnie kot bury...'' ;D
14240
M21W2
28 marca 2025r. o 14:14
~~ napisał(a): DZISIAJ CZY JUTRO?
Pytam bo muszę to uzgodnić z kimś z redakcji.

Dziś pierwsze prace w ogrodzie, uzgodnij na jutro . Napisz jak i z kim uzgodniłeś sprawdzę . Jest tu jeden oszust co jak ty pisze bez pseudonimu tylko " ~~ " , żenada.
~~Brązowoszara Sosna niezalogowany
28 marca 2025r. o 14:18
Jutro będę w Bolcu , zobaczymy czy taki kozak będziesz STS na Asnyka to nie Tristan da Cunha
Pajacu … nie byłeś , nie jesteś, i nigdy nie będziesz
Człowiekiem….!
Jesteś pokrzywdzony przez życie
14240
M21W2
28 marca 2025r. o 14:22
~~ napisał(a): TCHÓRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KŁAMCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAN PEŁNE GACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wymagałem abyś się przedstawiał "~~ " to mi wystarczyło.
~~Jasio niezalogowany
28 marca 2025r. o 14:30
~~Brązowoszara Sosna napisał(a): Jutro będę w Bolcu , zobaczymy czy taki kozak będziesz STS na Asnyka to nie Tristan da Cunha
Pajacu … nie byłeś , nie jesteś, i nigdy nie będziesz
Człowiekiem….!
Jesteś pokrzywdzony przez życie

Jak ciebie rozpoznam?
Będziesz miał goździk w butonierce czy tyrolski kapelusik?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 marca 2025r. o 14:31
Tristan da Cunha?
co to jest? ....rodzaj spagetti?....
14240
M21W2
28 marca 2025r. o 14:35
~~Bolecnauta napisał(a): Chyba nie zaprzeczysz temu że sam zamieściłeś tu post o bratanku mieszając go w swoje brudne sprawy ;]

Nic o bratanku tylko zadałem pytanie bratankowi , sprawa dotyczyła posądzenia mnie o to że mogłem stać za kradzieżą ich sprzętu wędkarskiego co sugerowała na portalu forumowa "gnida" .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza