~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 30 marca 2025r. o 19:05
wiecie ile Włoszek doświadczyło tych ''chwil nieprzyjemności'' kiedy alianccy żołnierze (?) je maltretowało i gwałciło?
czy taki jeden z drugim pajac wie kogo tam określano jako ''marocchinate ''?
tylko skąd to mają wiedzieć jak to tępaki potrafiący tylko bredzić coś o ''oknach życia''?
Po kiego przytaczasz jakiś aliantów z 2wś?
Inżynierowie ściągani tu masowe przez Unię i ich piesków już nie wystarczają?
Jesteś takim zwolennikiem niekontrolowanej aborcji bo bezmyślnie popierasz sprowadzanie tu rzesz inżynierów?
Dopisane 30.03.2025r. o godz. 19:19:
"Komisja Wolności Obywatelskich Parlamentu Europejskiego zatwierdziła propozycję Komisji Europejskiej mającą na celu wprowadzenie do UE co najmniej 7 milionów dodatkowych imigrantów do końca 2030 roku. To ponad milion imigrantów rocznie!
Eurokraci chcą w ramach tzw. unijnej puli talentów sprowadzić do UE dodatkowych pracowników, poprzez stworzenie scentralizowanego i uproszczonego systemu składania wniosków o wizy pracownicze. Możliwe, że aby to osiągnąć Bruksela będzie chciała pozbawić kolejnych kompetencji państwa członkowskie, przejmując za Polskę prowadzenie polityki migracyjnej."
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 30 marca 2025r. o 19:42
oprych napisał(a): Trudno ;)Dopisane 30.03.2025r. o godz. 19:33:Mam tylko nadzieję że nie zwyzywałeś mnie tam zbyt mocno ;)
czy ja kiedykolwiek to zrobiłem? ...;)
nie wyzywasz ,nie ubliżasz a ja odpowiadam ci tym samym...
przecież pisałem tu kiedyś że uważam cię za jednego z nielicznych trzymających tu poziom...
a ja nieatakowany wulgarnie i chamsko - patrz Lucjan ;D jestem jak liść babki...
jak miód na serce...;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.