Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~tak to widzę niezalogowany
30 marca 2025r. o 15:20
~~Wykopki 2025 napisał(a): Nie uda się wam zohydzić Mentzena, machina już ruszyła, leśne dziadki PO/PIS do lamusa

Jakby cię ksiądz zgwałcił i byś zaszedł w ciążę , to według Mentzena musiał byś urodzić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
30 marca 2025r. o 18:16
Anna Bryłka, zapytana o deklarację Mentzena, mówiła: — Przede wszystkim my szanujemy każde życie. Gdyby pan redaktor zacytował całość wypowiedzi, to usłyszałby pan, że Sławomir Mentzen nazwał gwałt straszną tragedią.

— Dobrze, wszyscy jesteśmy kulturowo zgodni co do tego, że gwałt jest tragedią. Nie jest to dla mnie szczególnie przyjemne, ale zadam to pytanie. Czy pani urodziłaby dziecko poczęte z gwałtu? — pytał prowadzący.

— To nigdy nie powinno być przedmiotem takiej debaty w studiu, panie redaktorze. Jak można takie pytanie zadać? — oburzała się europosłanka Konfederacji.

— Chwileczkę, pani lider powiedział wszystkim Polkom, że w sytuacji gwałtu, a w ogóle aborcji z przestępstwa, pedofilii, kazirodztwa, która w tej chwili jest legalna w Polsce, nie powinno się zabijać niewinnych dzieci — nie ustępował gospodarz programu.

— Walczyć trzeba z gwałcicielami. Nie z ofiarami gwałtu, nie z dziećmi nienarodzonymi — unikała odpowiedzi Bryłka.

— Jedno nie wyklucza drugiego. Czy pani odpowie na to pytanie? Czy pani urodziłaby dziecko poczęte z gwałtu? Pani lider publicznie wprowadził taką sprawę do kampanii wyborczej. Mam prawo zapytać panią jako posłankę, jako członkinię Konfederacji, która bardzo wyraźnie pomaga Sławomirowi Mentzenowi w kampanii — mówił Andrzej Stankiewicz.

— Gwałt jest straszną tragedią. To, co się dzieje w ostatnich dniach w stosunku do kandydata Konfederacji na urząd prezydenta, to robienie z niego potwora, manipulowanie informacjami, przekazem. Nasze stanowisko jest cały czas jasne — stwierdziła w odpowiedzi polityczka.

wasze stanowisko jest jasne.... karać gwałciciela za gwałt a kobietę za dokonanie aborcji jeśli nie chce mieć dziecka które każdego dnia będzie jej o tym przypominać....
więc jeśli mem- tzen chce zakazu aborcji a Konfederacja z tą Bryłką to popiera to jest nic innego jak wprowadzenie przepisów Hitlera ,Mussoliniego czy Stalina...
jeśli robi to partia uważająca się za narodowo-patriotyczną to znak że chce wprowadzać tu ''zasady'' czysto faszystowskie...

to tyle i aż tyle...
a każda myśląca kobieta pokaże wam ''fucka'' ...
~~Krwawosina Poziomka niezalogowany
30 marca 2025r. o 18:31
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Mentzen ma zespół Aspergera.
Neurolog: Funkcjonowanie takiej osoby w polityce może być trudne

no proszę ...a ''brudna pała'' Obajtek choruje na zespół Tourette'a ...
a więc coś ich łączy...;D
a myślę że niedługo zostaną bardzo bliskimi kolesiami z ''koalicji'' i chociaż to zrobią z ''obrzydzeniem'' to nie jest ważne jak w perspektywie pojawi się ''koryto''...;D

Nasz skarb Bolesławiecki Hans T.
Megaloman z przymusu/lub własnej głupoty

~~Ceglasta Porzeczka niezalogowany
30 marca 2025r. o 18:38
Zawsze można oddać do okna życia.
~~bazyliszek niezalogowany
30 marca 2025r. o 18:43
~~Ceglasta Porzeczka napisał(a): Zawsze można oddać do okna życia.

Ty z takiego okna ?
30 marca 2025r. o 18:55
Nie. Próbowali mnie tam wsadzić, ale się nie zmieściłem. Chyba dlatego że wtedy z 17 lat miałem.
~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
30 marca 2025r. o 18:57
~~Ceglasta Porzeczka napisał(a): Nie. Próbowali mnie tam wsadzić, ale się nie zmieściłem. Chyba dlatego że wtedy z 17 lat miałem.

I z tej traumy zatrzymałeś się w rozwoju.
30 marca 2025r. o 18:59
Co nie zmienia faktu że zatrzymałem się na dużo wyższym poziomie niż wy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza