~~Ciemnogranatowa Miodunka napisał(a): Ja chcę referendum odwołujące radę i burmistrza Na sesji jest porządek obrad a wy nawolujecie do jego zakłócania. Najlepiej rozdajecie od razu pochodnie i widly będzie taniej. Zaoszczędzone pieniądze z referendum przeznaczy się na łopaty do odśnieżania.
~~Pistacjowa Stokrotka napisał(a): Czysta manipulacja Sudoła i świty J.Świder. Robiom ludziom pranie muzgu jak to w gminie jest źle i jacy to radni opozycyjni są niechętni do współpracy
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że
wszystkie środki na utrzymanie dróg
zostały wykożystane w 5 dni.
Matematyka się kłania, policz i będziesz wiedzieć, nie musisz wierzyć.
~~Pistacjowa Stokrotka napisał(a): Czysta manipulacja Sudoła i świty J.Świder. Robiom ludziom pranie muzgu jak to w gminie jest źle i jacy to radni opozycyjni są niechętni do współpracy
~~Różowa Mięta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pistacjowa Stokrotka napisał(a): Czysta manipulacja Sudoła i świty J.Świder. Robiom ludziom pranie muzgu jak to w gminie jest źle i jacy to radni opozycyjni są niechętni do współpracy
~~Ciemnoszary Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowa Mięta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pistacjowa Stokrotka napisał(a): Czysta manipulacja Sudoła i świty J.Świder. Robiom ludziom pranie muzgu jak to w gminie jest źle i jacy to radni opozycyjni są niechętni do współpracy
A ja zadałam sobie trochę trudu, żeby to wyliczyć. Świder zaplanowała na 2025 r. 218000zł. Rada zdjęła 62000zł więc zostało 156900zł. Jeśli Sudoł twierdzi że kasy zostało na 3 dni to ile kosztuje jeden dzień odśnieżania? Idąc tym tokiem myślenia to i tak budżet 218000 byłby za mały na odśnieżanie. Manipulacja opinią publiczną jak złoto.
W punkt.