Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gmina Nowogrodziec nie ma już środków na odśnieżanie. To efekt decyzji radnych
~~Jaskrawożółty Żółwik niezalogowany
17 lutego 2025r. o 13:33
~~Ciemnogranatowa Miodunka napisał(a): Ja chcę referendum odwołujące radę i burmistrza Na sesji jest porządek obrad a wy nawolujecie do jego zakłócania. Najlepiej rozdajecie od razu pochodnie i widly będzie taniej. Zaoszczędzone pieniądze z referendum przeznaczy się na łopaty do odśnieżania.

Ja chcesz to sobie rób ale za własne .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowa Mięta niezalogowany
17 lutego 2025r. o 13:38
~~Pistacjowa Stokrotka napisał(a): Czysta manipulacja Sudoła i świty J.Świder. Robiom ludziom pranie muzgu jak to w gminie jest źle i jacy to radni opozycyjni są niechętni do współpracy
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że
wszystkie środki na utrzymanie dróg
zostały wykożystane w 5 dni.

Matematyka się kłania, policz i będziesz wiedzieć, nie musisz wierzyć.

~~Jaskrawożółty Żółwik niezalogowany
17 lutego 2025r. o 13:39
~~Pistacjowa Stokrotka napisał(a): Czysta manipulacja Sudoła i świty J.Świder. Robiom ludziom pranie muzgu jak to w gminie jest źle i jacy to radni opozycyjni są niechętni do współpracy

Dokładnie tak jest robia celowo gównoburzę , aby zmanipulować jeszcze bardziej mieszkańców , jacy to źli radni od Relicha trzeba ich usunąć . Ciekawe jaką później zbajdą wymiwkę???
~~Lojalni urzędnicy Roberta niezalogowany
17 lutego 2025r. o 14:25
Nie potrzeba badać ,wymiwkę', Relich super star. Czekamy na Pana.
~~Ciemnoszary Słoneczniczek niezalogowany
17 lutego 2025r. o 15:00
~~Różowa Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pistacjowa Stokrotka napisał(a): Czysta manipulacja Sudoła i świty J.Świder. Robiom ludziom pranie muzgu jak to w gminie jest źle i jacy to radni opozycyjni są niechętni do współpracy

A ja zadałam sobie trochę trudu, żeby to wyliczyć. Świder zaplanowała na 2025 r. 218000zł. Rada zdjęła 62000zł więc zostało 156900zł. Jeśli Sudoł twierdzi że kasy zostało na 3 dni to ile kosztuje jeden dzień odśnieżania? Idąc tym tokiem myślenia to i tak budżet 218000 byłby za mały na odśnieżanie. Manipulacja opinią publiczną jak złoto.
~~Złocisty Ognik niezalogowany
17 lutego 2025r. o 15:13
~~Ciemnoszary Słoneczniczek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowa Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pistacjowa Stokrotka napisał(a): Czysta manipulacja Sudoła i świty J.Świder. Robiom ludziom pranie muzgu jak to w gminie jest źle i jacy to radni opozycyjni są niechętni do współpracy

A ja zadałam sobie trochę trudu, żeby to wyliczyć. Świder zaplanowała na 2025 r. 218000zł. Rada zdjęła 62000zł więc zostało 156900zł. Jeśli Sudoł twierdzi że kasy zostało na 3 dni to ile kosztuje jeden dzień odśnieżania? Idąc tym tokiem myślenia to i tak budżet 218000 byłby za mały na odśnieżanie. Manipulacja opinią publiczną jak złoto.

W punkt.
~~Perłowy Bratek niezalogowany
17 lutego 2025r. o 15:22
Bo Michał "Stop Hejt" Sudoł celowo manipuluje żeby stawiać relichowych w złym świetle. A tak z innej beczki kto będzie startował w konkursie na dyrektora SP w Nowogrodźcu?
~~Płowobrązowy Barwinek niezalogowany
17 lutego 2025r. o 15:42
Gdzie jest Burmistrz Nowogrodźca, dlaczego nie uspokaja opinii publicznej? Wiecie gdzie jest na FB takie newsy udostępnia:

" Jest jeszcze wiele nadwyżek nad którymi możemy się pochylić " - czyli straszenie że to nie koniec majstrowania w budżecie jeszcze przed nami?
Co jeszcze nas czeka?
Co nam szykuje jeszcze " Współpraca I Doświadczenie".
Komuś peron już całkiem odjechał....

Co jako mieszkańcy mamy o tym myśleć?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.