Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gmina Nowogrodziec nie ma już środków na odśnieżanie. To efekt decyzji radnych
~~mocny korzeń niezalogowany
17 lutego 2025r. o 20:21
~~ napisał(a): Kiedyś często rozmawiałem z pewną kobietą o panu RR i stawiany był w złym świetle ,nigdy wcześniej nie słyszałem z ust wykształconej kobiety takich chamskich epitetów mimo ,że sam lubię przeklinać ,ale uważam że kobiecie nie przystoi .

Matki byś posłuchał gdy zażartowałem że nie zapłacę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~R niezalogowany
17 lutego 2025r. o 21:05
Dwa dni zimy i kasa się skończyła dziadostwo
~~Brudnobiała Tunbergia niezalogowany
17 lutego 2025r. o 21:11
Świdrowa i jej pato-mecenas są tak bardzo toksyczni, že spotykają się ostatnio tylko ze strażakami bo oni wiedzą jak sobie radzić z toksynami.
~~Sprzedawczyki niezalogowany
17 lutego 2025r. o 21:21
Redaktory z bolca są odpowiedzialni za hejt, który wylewa się teraz na radnych. Publikujcie ten chłam z którym przyleciał do was Sudoł nawet go nie weryfikując. Kliknięcia się zgadzają? Przecież wystarczy mieć więcej niż trzy zwoje w mózgu żeby się połapać , że to jest bzdura jakich mało. Drogi są odśnieżone i będą bo to jest zadanie burmistrza i ona ma się z niego wywiązać.
~~Jasnopomarańczowy Jesion niezalogowany
18 lutego 2025r. o 7:31
Radni 3 + 1 nieobecny poświęcają się dla burmistrzowej. W ponownych wyborach cienko widzę szeryfów z Godzieszowa i Gościszowa
~~Złocistobrązowa Gazania niezalogowany
18 lutego 2025r. o 8:32
~~Sprzedawczyki napisał(a): Redaktory z bolca są odpowiedzialni za hejt, który wylewa się teraz na radnych. Publikujcie ten chłam z którym przyleciał do was Sudoł nawet go nie weryfikując. Kliknięcia się zgadzają? Przecież wystarczy mieć więcej niż trzy zwoje w mózgu żeby się połapać , że to jest bzdura jakich mało. Drogi są odśnieżone i będą bo to jest zadanie burmistrza i ona ma się z niego wywiązać.

Przecież ten hejt ma czemuś służyć , zebrać jak najwiecej podpisów na referendum . Dlatego jeszcze bardziej się podburza ludzi
~~Szafirowy Narcyz niezalogowany
18 lutego 2025r. o 9:17
Mam pytanie. Skoro na odśnieżanie dróg i koszenie poboczy zabrakło pieniędzy po 3 dniach to skąd znajdą się nagle pieniądze na hucznie napędzane i zapowiadane referendum i ewentualne wybory?
~~JP3 niezalogowany
18 lutego 2025r. o 9:20
~~Szafirowy Narcyz napisał(a): Mam pytanie. Skoro na odśnieżanie dróg i koszenie poboczy zabrakło pieniędzy po 3 dniach to skąd znajdą się nagle pieniądze na hucznie napędzane i zapowiadane referendum i ewentualne wybory?

Ty zapłacisz:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.