Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Otwarcie Vendo Park i Leroy Merlin w Bolesławcu w 2026 roku. Będą też innne sklepy. Wiemy, jakie
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 13:02
Ja nie wiem co za desperat kupuje w media ekspert ???
Drukarka Canona wielofunkcyjna koszt 500 zł
Na Holenderskiej stronie taka sama drukarka z przesyłką 300 zł
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bakłażanowa Trzmielina niezalogowany
19 lutego 2025r. o 13:07
Pepco to mój lider, zaraz potem Tedi
~~Mnkl niezalogowany
19 lutego 2025r. o 13:10
Dlaczego te sklepy, które już są? Bardziej przydałby się Action, Mohito, Netto. W tym mieście nawet nie ma się gdzie ubrać i trzeba jechać do Wrocławia. Porażka to miasto.
~~długi niezalogowany
19 lutego 2025r. o 13:17
A ja proponuję też CASTORAMĘ !!!
~~Zibix niezalogowany
19 lutego 2025r. o 13:18
A co Boleslawiec taki swiatowy, ze chcielibyscie najwieksze marki? Przeciez byl artykul, ze u nas 30% to emeryci, wiec kto by w takich sklepach kupowal? Tylko biedronka, media expert z zawyzonymi cenami i inne faworyty ludzi starszych.
~~xxx niezalogowany
19 lutego 2025r. o 13:24
Ludzie, na diabła wam te sklepy?? Weźcie rodzinę, pojedźcie na wycieczkę, a nie po galeriach latać i kupować graty!!
~~Kupilem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 13:25
~~Zibix napisał(a): A co Boleslawiec taki swiatowy, ze chcielibyscie najwieksze marki? Przeciez byl artykul, ze u nas 30% to emeryci, wiec kto by w takich sklepach kupowal? Tylko biedronka, media expert z zawyzonymi cenami i inne faworyty ludzi starszych.

Otóż to !!! Chcą sklepy
Gucci
Prada
Timberland , a drą mordę i chcą bojkotować w Bolesławcu stacje paliw bo drogo.

A jak już jesteście tacy bogaci to, z Wrocławia leci samolot do Eindhoven z Eindhoven pojedźcie do Designer Outlet Roermond. I macie sklepów na cały dzień chodzenia. Przeceny do 70% marek od wyboru do koloru.
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 13:27
A jak chcecie Netto to do Lwówka jest 20 km
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.