~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Izaura napisał(a): Czyli w dalszym ciągu na zakupy odzieżowe trzeba będzie jeździć do innego miasta, jak Zgorzelec, Wrocław czy Legnica, ponieważ u nas nadal nie będzie Galerii z prawdziwego zdarzenia tylko pasaże, kiepsko.
Kobieto ile ty masz lat że tak narzekasz ??
Sklepy są dostosowane dla emerytów , żeby polski emeryt mógł sobie wsiąść do bezpłatnego autobusu i pojechać sobie na drugi koniec miasta po pasztet , 3 bułeczki i 1kg cebuli do biedronki. W Bolesławcu tak nie masz gdzie się stroić bo latem 22:00 knajpy zamknięte a po 19:00 już na mieście zaczyna być cicho.
~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Natka napisał(a): Dlaczego znów takie same sklepy, które już są w Bolesławcu ? Może coś nowego ? Action, dealz??
Plus jakieś sieciówki z ubraniami Mohito, Zara, Hm??
Każdy ma już po dziurki w nosie biedronki i pepeco
Bolesławiec dba o mieszkańców Bolesławca.
Włodarze Bolesławca maja wiedzę o tym ze 30% Bolesławca to emeryci .. to pod osoby starsze tak wielkie galerie są projektowane.
Przecież babcia przy emeryturze 2.000 zł netto nie pójdzie do Gucci po stanik za 650 zł. I to jest czysty biznes , takie sklepu są potrzebne człowieczeństwu które jest bliżej śmierci. A młodzi po łaszki wyskoczą sobie do Wrocławia
i tak od zawsze było w tej dziurze.....za biedni, za mało ludzi, za mało pola na zabudowe, teraz emeryci ....a ciekawe ze nawet targowisko umiera ....Wesoła to juz porażka, zaorac tylko
~~Kupiłem napisał(a): ~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Natka napisał(a): Dlaczego znów takie same sklepy, które już są w Bolesławcu ? Może coś nowego ? Action, dealz??
Włodarze Bolesławca maja wiedzę o tym ze 30% Bolesławca to emeryci .. to pod osoby starsze tak wielkie galerie są projektowane.
Przecież babcia przy emeryturze 2.000 zł netto nie pójdzie do Gucci po stanik za 650 zł. I to jest czysty biznes , takie sklepu są potrzebne człowieczeństwu które jest bliżej śmierci. A młodzi po łaszki wyskoczą sobie do Wrocławia
i tak od zawsze było w tej dziurze.....za biedni, za mało ludzi, za mało pola na zabudowe, teraz emeryci ....a ciekawe ze nawet targowisko umiera ....Wesoła to juz porażka, zaorac tylko
~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Izaura napisał(a): Czyli w dalszym ciągu na zakupy odzieżowe trzeba będzie jeździć do innego miasta, jak Zgorzelec, Wrocław czy Legnica, ponieważ u nas nadal nie będzie Galerii z prawdziwego zdarzenia tylko pasaże, kiepsko.
Sklepy są dostosowane dla emerytów , żeby polski emeryt mógł sobie wsiąść do bezpłatnego autobusu i pojechać sobie na drugi koniec miasta po pasztet , 3 bułeczki i 1kg cebuli do biedronki. W Bolesławcu tak nie masz gdzie się stroić bo latem 22:00 knajpy zamknięte a po 19:00 już na mieście zaczyna być cicho.
:))))))))))) dobre
Bo taka jest prawda. Ludzie tu krzyczą ze takie same sklepy. Biedronka itp itd. Bolesławiec zimą jak widno się robi po 8:00 a ciemno po 16:00 to po 14:00 tylko można spotkać osoby z pracy lub do pracy i uczniów powracających ze szkoły, a tak w mieście nic się nie dzieje. Znów latem o 19:00 Bolesławiec zapada w ciszę a o 23:00 jakby nie Orlen to nie ma gdzie zjeść a co dopiero potańczyć.
A ona wymaga sklepów
Prada
Gucci
Timberland , nawet jakby takie sklepy byłby w Bolesławcu to 3% Osób z Bolesławca i spod Bolesławca by robili tam zakupy a reszta by tylko przychodziła kurz z wieszaków palcami pościerać.
~~Mnkl napisał(a): Dlaczego te sklepy, które już są? Bardziej przydałby się Action, Mohito, Netto. W tym mieście nawet nie ma się gdzie ubrać i trzeba jechać do Wrocławia. Porażka to miasto.Acction to by miał branie z pewnością ale to zalerzy tylko od właścicieli firmy czy widzą u nas w mieście potencjalny zarobek aby zainwestować w otwarcie sklepu.
~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Izaura napisał(a): Czyli w dalszym ciągu na zakupy odzieżowe trzeba będzie jeździć do innego miasta, jak Zgorzelec, Wrocław czy Legnica, ponieważ u nas nadal nie będzie Galerii z prawdziwego zdarzenia tylko pasaże, kiepsko.
:))))))))))) dobre
Życzę tobie byś miał takie właśnie życie na starość a cebula będzie twoim nacenniejszym rarytasem....z całego serca .
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem napisał(a): ~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Natka napisał(a): Dlaczego znów takie same sklepy, które już są w Bolesławcu ? Może coś nowego ? Action, dealz??
Kiedy sięgnę pamięcią to kiedyś gdzie jest teraz Manhattan bym tor gokartowy.
A jakby tak sięgnąć głębiej - to tartak...