Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Otwarcie Vendo Park i Leroy Merlin w Bolesławcu w 2026 roku. Będą też innne sklepy. Wiemy, jakie
~~Krwistoczerwona Jukka niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:12
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Izaura napisał(a): Czyli w dalszym ciągu na zakupy odzieżowe trzeba będzie jeździć do innego miasta, jak Zgorzelec, Wrocław czy Legnica, ponieważ u nas nadal nie będzie Galerii z prawdziwego zdarzenia tylko pasaże, kiepsko.

Kobieto ile ty masz lat że tak narzekasz ??
Sklepy są dostosowane dla emerytów , żeby polski emeryt mógł sobie wsiąść do bezpłatnego autobusu i pojechać sobie na drugi koniec miasta po pasztet , 3 bułeczki i 1kg cebuli do biedronki. W Bolesławcu tak nie masz gdzie się stroić bo latem 22:00 knajpy zamknięte a po 19:00 już na mieście zaczyna być cicho.

:))))))))))) dobre
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:13
~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Natka napisał(a): Dlaczego znów takie same sklepy, które już są w  Bolesławcu ? Może coś nowego ? Action, dealz??
Plus jakieś sieciówki z ubraniami Mohito, Zara, Hm??
Każdy ma już po dziurki w nosie biedronki i pepeco

Bolesławiec dba o mieszkańców Bolesławca.
Włodarze Bolesławca maja wiedzę o tym ze 30% Bolesławca to emeryci .. to pod osoby starsze tak wielkie galerie są projektowane.
Przecież babcia przy emeryturze 2.000 zł netto nie pójdzie do Gucci po stanik za 650 zł. I to jest czysty biznes , takie sklepu są potrzebne człowieczeństwu które jest bliżej śmierci. A młodzi po łaszki wyskoczą sobie do Wrocławia

i tak od zawsze było w tej dziurze.....za biedni, za mało ludzi, za mało pola na zabudowe, teraz emeryci ....a ciekawe ze nawet targowisko umiera ....Wesoła to juz porażka, zaorac tylko

~~Kupiłem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:14
~~Kupiłem napisał(a): ~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Natka napisał(a): Dlaczego znów takie same sklepy, które już są w   Bolesławcu ? Może coś nowego ? Action, dealz??

Włodarze Bolesławca maja wiedzę o tym ze 30% Bolesławca to emeryci .. to pod osoby starsze tak wielkie galerie są projektowane.
Przecież babcia przy emeryturze 2.000 zł netto nie pójdzie do Gucci po stanik za 650 zł. I to jest czysty biznes , takie sklepu są potrzebne człowieczeństwu które jest bliżej śmierci. A młodzi po łaszki wyskoczą sobie do Wrocławia

i tak od zawsze było w tej dziurze.....za biedni, za mało ludzi, za mało pola na zabudowe, teraz emeryci ....a ciekawe ze nawet targowisko umiera ....Wesoła to juz porażka, zaorac tylko

Kiedy sięgnę pamięcią to kiedyś gdzie jest teraz Manhattan bym tor gokartowy.
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:22
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Izaura napisał(a): Czyli w dalszym ciągu na zakupy odzieżowe trzeba będzie jeździć do innego miasta, jak Zgorzelec, Wrocław czy Legnica, ponieważ u nas nadal nie będzie Galerii z prawdziwego zdarzenia tylko pasaże, kiepsko.

Sklepy są dostosowane dla emerytów , żeby polski emeryt mógł sobie wsiąść do bezpłatnego autobusu i pojechać sobie na drugi koniec miasta po pasztet , 3 bułeczki i 1kg cebuli do biedronki. W Bolesławcu tak nie masz gdzie się stroić bo latem 22:00 knajpy zamknięte a po 19:00 już na mieście zaczyna być cicho.

Bo taka jest prawda. Ludzie tu krzyczą ze takie same sklepy. Biedronka itp itd. Bolesławiec zimą jak widno się robi po 8:00 a ciemno po 16:00 to po 14:00 tylko można spotkać osoby z pracy lub do pracy i uczniów powracających ze szkoły, a tak w mieście nic się nie dzieje. Znów latem o 19:00 Bolesławiec zapada w ciszę a o 23:00 jakby nie Orlen to nie ma gdzie zjeść a co dopiero potańczyć.
A ona wymaga sklepów
Prada
Gucci
Timberland , nawet jakby takie sklepy byłby w Bolesławcu to 3% Osób z Bolesławca i spod Bolesławca by robili tam zakupy a reszta by tylko przychodziła kurz z wieszaków palcami pościerać.
~~Zarumieniony Ostrokrzew niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:23
~~Mnkl napisał(a): Dlaczego te sklepy, które już są? Bardziej przydałby się Action, Mohito, Netto. W tym mieście nawet nie ma się gdzie ubrać i trzeba jechać do Wrocławia. Porażka to miasto.
Acction to by miał branie z pewnością ale to zalerzy tylko od właścicieli firmy czy widzą u nas w mieście potencjalny zarobek aby zainwestować w otwarcie sklepu.
~~Żółtorudy Ubiorek niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:27
Po co setną biedronka, kolejne kroki i Pepco w Bolesławcu...Rossmany też już przesyt...może jakieś badanie opinii społecznej czego chcieliby mieszkańcy a nie ciągle to samo...Ten Leroy to będzie coś w stylu Carrefour Express...taki imitacja oryginału?...Szczerze jeśli decydentami są włodarze miasta to faktycznie czas na zmiany....tak na szybko...przydałoby się coś gdzie można pójść z dziećmi...i napewno nie jest to Biedronka...
~~Anty rudy niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:40
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Izaura napisał(a): Czyli w dalszym ciągu na zakupy odzieżowe trzeba będzie jeździć do innego miasta, jak Zgorzelec, Wrocław czy Legnica, ponieważ u nas nadal nie będzie Galerii z prawdziwego zdarzenia tylko pasaże, kiepsko.

Życzę tobie byś miał takie właśnie życie na starość a cebula będzie twoim nacenniejszym rarytasem....z całego serca .
~~Kasztanowa Róża niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:56
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem napisał(a): ~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Natka napisał(a): Dlaczego znów takie same sklepy, które już są w   Bolesławcu ? Może coś nowego ? Action, dealz??

Kiedy sięgnę pamięcią to kiedyś gdzie jest teraz Manhattan bym tor gokartowy.

A jakby tak sięgnąć głębiej - to tartak...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.