~~Żółtorudy Ubiorek napisał(a): Po co setną biedronka, kolejne kroki i Pepco w Bolesławcu...Rossmany też już przesyt...może jakieś badanie opinii społecznej czego chcieliby mieszkańcy a nie ciągle to samo...Ten Leroy to będzie coś w stylu Carrefour Express...taki imitacja oryginału?...Szczerze jeśli decydentami są włodarze miasta to faktycznie czas na zmiany....tak na szybko...przydałoby się coś gdzie można pójść z dziećmi...i napewno nie jest to Biedronka...
~~Kasztanowa Róża napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem napisał(a): ~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Natka napisał(a): Dlaczego znów takie same sklepy, które już są w Bolesławcu ? Może coś nowego ? Action, dealz??
Plus jakieś sieciówki z ubraniami Mohito, Zara, Hm??
Każdy ma już po dziurki w nosie biedronki i pepeco
Bolesławiec dba o mieszkańców Bolesławca.
Włodarze Bolesławca maja wiedzę o tym ze 30% Bolesławca to emeryci .. to pod osoby starsze tak wielkie galerie są projektowane.
Przecież babcia przy emeryturze 2.000 zł netto nie pójdzie do Gucci po stanik za 650 zł. I to jest czysty biznes , takie sklepu są potrzebne człowieczeństwu które jest bliżej śmierci. A młodzi po łaszki wyskoczą sobie do Wrocławia
i tak od zawsze było w tej dziurze.....za biedni, za mało ludzi, za mało pola na zabudowe, teraz emeryci ....a ciekawe ze nawet targowisko umiera ....Wesoła to juz porażka, zaorac tylko
Kiedy sięgnę pamięcią to kiedyś gdzie jest teraz Manhattan bym tor gokartowy.
A jakby tak sięgnąć głębiej - to tartak...
To w których to latach był tam tartak ?? Kiedyś tam tez organizowali takie mini „wesołe miasteczko”
~~Zibix napisał(a): Kupilem nick, widze ze madry z ciebie czlowiek, napilbym sie z toba browara hehe. Ja bym tam jeszcze aquapark wybudowal orka 2.0 z lesnym potokiem wybudowal tak zeby do wroclawia nie trzeba bylo jezdzic. Pojdzcie sobie na nasze baseny od pon do pt w godzinach od 8 do 16 jest 3 klientow a 4 ratownikow? To jak to ma sie oplacac hehe. Przejdzcie sie po miescie i zobaczcie, ze ludzie szturmuja lumpexy i targowisko, a nie jakies H&M w pobliskich miastach. 75% spoleczenstwa bedzie bardzo zadowolona z otwieranych sklepow.
Zastosowana autokorekta
~~długi napisał(a): A ja proponuję też CASTORAMĘ !!!