Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Otwarcie Vendo Park i Leroy Merlin w Bolesławcu w 2026 roku. Będą też innne sklepy. Wiemy, jakie
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:57
~~Żółtorudy Ubiorek napisał(a): Po co setną biedronka, kolejne kroki i Pepco w  Bolesławcu...Rossmany też już przesyt...może jakieś badanie opinii społecznej czego chcieliby mieszkańcy a nie ciągle to samo...Ten Leroy to będzie coś w stylu Carrefour Express...taki imitacja oryginału?...Szczerze jeśli decydentami są włodarze miasta to faktycznie czas na zmiany....tak na szybko...przydałoby się coś gdzie można pójść z dziećmi...i napewno nie jest to Biedronka...

Jak chcesz gdzieś iść z dziećmi to zawsze możesz pojechać do Zoo w Görlitz ( a z drugiej strony brawa za kreatywność spędzając z dziećmi w sklepach czas ) lub do parku linowego w Lubiniu lub bliżej np na Grodziec.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zibix niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:57
Kupilem nick, widze ze madry z ciebie czlowiek, napilbym sie z toba browara hehe. Ja bym tam jeszcze aquapark wybudowal orka 2.0 z lesnym potokiem wybudowal tak zeby do wroclawia nie trzeba bylo jezdzic. Pojdzcie sobie na nasze baseny od pon do pt w godzinach od 8 do 16 jest 3 klientow a 4 ratownikow? To jak to ma sie oplacac hehe. Przejdzcie sie po miescie i zobaczcie, ze ludzie szturmuja lumpexy i targowisko, a nie jakies H&M w pobliskich miastach. 75% spoleczenstwa bedzie bardzo zadowolona z otwieranych sklepow.
19 lutego 2025r. o 15:03
~~Kasztanowa Róża napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem napisał(a): ~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Natka napisał(a): Dlaczego znów takie same sklepy, które już są w   Bolesławcu ? Może coś nowego ? Action, dealz??
Plus jakieś sieciówki z ubraniami Mohito, Zara, Hm??
Każdy ma już po dziurki w nosie biedronki i pepeco

Bolesławiec dba o mieszkańców Bolesławca.
Włodarze Bolesławca maja wiedzę o tym ze 30% Bolesławca to emeryci .. to pod osoby starsze tak wielkie galerie są projektowane.
Przecież babcia przy emeryturze 2.000 zł netto nie pójdzie do Gucci po stanik za 650 zł. I to jest czysty biznes , takie sklepu są potrzebne człowieczeństwu które jest bliżej śmierci. A młodzi po łaszki wyskoczą sobie do Wrocławia

i tak od zawsze było w tej dziurze.....za biedni, za mało ludzi, za mało pola na zabudowe, teraz emeryci ....a ciekawe ze nawet targowisko umiera ....Wesoła to juz porażka, zaorac tylko

Kiedy sięgnę pamięcią to kiedyś gdzie jest teraz Manhattan bym tor gokartowy.

A jakby tak sięgnąć głębiej - to tartak...

To w których to latach był tam tartak ?? Kiedyś tam tez organizowali takie mini „wesołe miasteczko”
19 lutego 2025r. o 15:11
~~Zibix napisał(a): Kupilem nick, widze ze madry z ciebie czlowiek, napilbym sie z toba browara hehe. Ja bym tam jeszcze aquapark wybudowal orka 2.0 z lesnym potokiem wybudowal tak zeby do wroclawia nie trzeba bylo jezdzic. Pojdzcie sobie na nasze baseny od pon do pt w godzinach od 8 do 16 jest 3 klientow a 4 ratownikow? To jak to ma sie oplacac hehe. Przejdzcie sie po miescie i zobaczcie, ze ludzie szturmuja lumpexy i targowisko, a nie jakies H&M w pobliskich miastach. 75% spoleczenstwa bedzie bardzo zadowolona z otwieranych sklepow.

Zibix przecież to gołym okien widać że w Bolesławcu nie potrzeba innych sklepów. Ludzie zapi€rdalają po dwa etaty żeby koniec z końcem związać a ona chce actiona, HM CM.
Kürwa ludzie wy po pierwsze czasu nie macie a po drugie pieniędzy. Bo ten co ma pieniądze to pi€rdoli to czy jest dany sklep w mieście którym mieszka czy nie ma. Nie ma bierze rodzice i jedzie na zakupy.
~~Błękitnozielona Dalia niezalogowany
19 lutego 2025r. o 15:20
Te wasze wpisy to jak pretensje do garbatego że ma proste dzieci. Miasto powinno to, czy tamto. A miasto ma g.... do gadania. Jest inwestor i za swoje pieniądze wybuduje to co uważa. A czy inwestycja wypali / czytaj Tesco/ to czas pokaże i to zweryfikuje. Nawet tu jeden jakieś referenda w tej sprawie chce robić . Kup jeden z drugim działkę i buduj co ci się podoba. A nuż trafisz.
~~Zibix niezalogowany
19 lutego 2025r. o 15:21
Zamiast po Kocham Bolec.Info y do actiona i jakies chinskie badziewia to rodzima gielde staroci by wspomogli, dzieci w bangladeszu umieraja w fabrykach bawelny zeby nadazyli uszyc ciuchy do zary i hm, a ci chca to jeszcze wspierac. Ostatnio w biedronce i lidlu mozna sie dobrze przyodziac tylko trzeba przyjsc na otwarcie. A sklep budowalny to po co jak kazdy steka ze ceny nieruchomosci wroclawskie i nikt tego nie kupuje hehe

Zastosowana autokorekta

~~kris niezalogowany
19 lutego 2025r. o 15:38
~~długi napisał(a): A ja proponuję też CASTORAMĘ !!!

jest szansa na castorame ,oni zawsze są obok siebie może po tesco
19 lutego 2025r. o 15:38
Oczekujecie jakiś sklepów
Action
HM
CM i proszę mi odpowiedzcie co te sklepy maja fajnego w sobie
,ze ich tak potrzebujecie w mieście Bolesławiec??
Przecież te ciuchy wyglądają prawie tak samo jakby człowiek kupił z Cropp np
Wszystko na jedno kopyto robione
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.