Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak zareagowaliśmy na rosyjską napaść na Ukrainę?
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
5 godz. 7 min. temu
Pomału zmienia się nastawienie do Ukrainy, to jest bardzo groźne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pinochet niezalogowany
5 godz. 6 min. temu
Pomogłem jak mogłem.Wzialem pod dach trochę Ukraińców,wydałem bezpowrotnie 20 tysięcy,a w rewanżu dostałem od Ukraińców mnóstwo hejtu na Facebooku,tylko dlatego ,że zatanczylem w Petersburgu przy rosyjskiej piosence.Niewdziecznosc do potęgi.
5 godz. 5 min. temu
Bo Rosja może nas zaatakować od Królewca, od Białorusi i jak zdobędą Ukrainę tak ze od tej strony. Widać to jak na dłoni. Nie boicie się?
~~MAt L niezalogowany
4 godz. 58 min. temu
~~pinochet napisał(a): Pomogłem jak mogłem.Wzialem pod dach trochę Ukraińców,wydałem bezpowrotnie 20 tysięcy,a w rewanżu dostałem od Ukraińców mnóstwo hejtu na Facebooku,tylko dlatego ,że zatanczylem w Petersburgu przy rosyjskiej piosence.Niewdziecznosc do potęgi.

ale typowe ruskie pieprzenie.
~~Klucznik niezalogowany
4 godz. 54 min. temu
~~pinochet napisał(a): Pomogłem jak mogłem.Wzialem pod dach trochę Ukraińców,wydałem bezpowrotnie 20 tysięcy,a w rewanżu dostałem od Ukraińców mnóstwo hejtu na Facebooku,tylko dlatego ,że zatanczylem w Petersburgu przy rosyjskiej piosence.Niewdziecznosc do potęgi.

Jakby Polacy podstępnie nie zaatakowali Niemieckiej radiostacji w Gliwicach, to wojna by nie wybuchła. 7Hitler był bardzo pokojowo nastawiony do Polski, ale musiał się bronić. Tak jak teraz Putin .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
4 godz. 54 min. temu
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Bo Rosja może nas zaatakować od Królewca, od Białorusi i jak zdobędą Ukrainę tak ze od tej strony. Widać to jak na dłoni. Nie boicie się?

nie...
mamy wykopane na wschodniej granice ''wilcze doły'' a te zatrzymają każdy ''ruski'' czołg...;D
mamy też płot ...D
4 godz. 52 min. temu
Nie daj Boże wojny!
~~Brązowopłowy Zawilec niezalogowany
4 godz. 52 min. temu
Przestańcie się chwalić ta swoją pomocą i to w blasku fleszy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!