Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak zareagowaliśmy na rosyjską napaść na Ukrainę?
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
9 godz. 1 min. temu
A jacy teraz jesteście
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistozielona Dąbrówka niezalogowany
8 godz. 57 min. temu
Przewidująco. Zrobiliśmy cacy a dostaliśmy po glacy.
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
8 godz. 44 min. temu
~~Złocistozielona Dąbrówka napisał(a): Przewidująco. Zrobiliśmy cacy a dostaliśmy po glacy.

Chciałeś na nich dużą kasę zarobić, prawda?
~~Marta niezalogowany
8 godz. 23 min. temu
Spytajmy tych ludzi co ich przyjęli,co dziś o tym sądzą.Abym się nie myliła ,bo myślę że tak ja się na nich przejechałam.Jakbym się cofnęła w czasie nigdy bym tego nie zrobiła
~~Karminowa Mięta niezalogowany
8 godz. 18 min. temu
Jesteście podłymi ludźmi,bo wycinacie prawdziwe,merytoryczne wpisy tylko dlatego,że zawierają odrobinę krytyki do Ukraińców,którym tak bardzo pomogłem w tym trudnym czasie
~~Brązowa Firletka niezalogowany
8 godz. 15 min. temu
Zdzichu z Asnyka zobowiązał się nie kupić ruskiego czołgu.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
8 godz. 11 min. temu
~~Karminowa Mięta napisał(a): Jesteście podłymi ludźmi,bo wycinacie prawdziwe,merytoryczne wpisy tylko dlatego,że zawierają odrobinę krytyki do Ukraińców,którym tak bardzo pomogłem w tym trudnym czasie

mój też zniknie ...;D
8 godz. 6 min. temu

43 sek. temu
ciekawe...rano chciałem założyć pewien temat ...jaki? a taki...

''Trzy lata wojny ...teraz szukanie winnego?

W pierwszych dniach wszystko było jasne. Rosja winna. Po trzech latach coraz więcej wątpliwości kto jest temu winny. Co na to Waszyngton? Ciekawa sprawa bo coraz więcej wysokich rangą urzędników Wuja Sama otwarcie przyznają że mają wątpliwości.
Tylko u nas trwa nadal głębokie przekonanie że parafrazując Connora- ''winny może być tylko jeden'''

teraz pojawiają się ''redakcyjne'' tematy a te jak się domyślam nie zostaną zamknięte a mój się po prostu nie pokaże ....
a szkoda bo myślę że klikalność by wzrosła...;D
o kolejny ''milion''...;D

Trzy lata wojny ...teraz szukanie winnego?
W pierwszych dniach wszystko było jasne. Rosja winna. Po trzech latach coraz więcej wątpliwości kto jest temu winny. Co na to Waszyngton? Ciekawa sprawa bo coraz więcej wysokich rangą urzędników Wuja Sama otwarcie przyznają że mają wątpliwości.
Tylko u nas trwa nadal głębokie przekonanie że parafrazując Connora- ''winny może być tylko jeden'
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!